1 min. čitanja

Jadrolinija brzo popunjava mjesta, neke karte se rasprodaju i dan unaprijed!

Jadrolinija brzo popunjava mjesta, neke karte se rasprodaju i dan unaprijed!
Foto: Jadrolinija

HVAR – Iz splitske agencije Jadrolinije ne skrivaju zadovoljstvo zbog popunjenih jutarnjih katamaranskih i trajektnih linija prema Hvaru i povratno, ali i prema susjednom Braču, javlja Hvarski.net.

– Zadovoljstvo nam je istaknuti da su nam jutarnje linije što katamaranske što trajektne linije popunjene. Popodnevne linije kako katamaranske tako i trajektne popunjavaju se izrazito brzo pošto nam putnici zaista non stop pristižu u našu splitsku luku – ističe voditeljica agencije, Jelena Ivulić.

Dodaje kako su za sada 11:15 sati imali jednu izvanrednu liniju iz Splita prema Supetru.

– Pred nama je još jedan udarni vikend gdje očekujemo preko 80 tisuća putnika i preko 18 tisuća vozila. Nastavljamo s pozitivnim rastom od početka lipnja i idemo prema 80 posto ostvarenog prometa u odnosu na period 2019. godinu – zaključuju iz Jadrolinije.

U Splitsko- dalmatinskoj županiji najviše je gostiju iz Poljske, Češke i Slovenije, a gužva u trajektnoj luci nije samo u dolasku na otoke već i u odlasku s njih. Što se tiče otoka Hvara Jadrolinija je na relaciji Stari Grad – Split popunjena dan unaprijed za automobile, a kartu za osobu se treba kupiti minimalno 45 minuta prije. Isto tako zbog gužvi upozoravaju iz Jadrolinije da se s vozilom na ukrcaj mora doći minimalno jedan sat do četrdeset pet minuta ranije, piše Hvarski.net.

Zbog povećanog prometa putnici odlaze u mjesto Sućuraj na jugu otoka Hvara jer tamo češće polazi trajekt na relaciji Sućuraj – Drvenik u prosjeku svakih 60 minuta, a ubacuju se i dodatne linije. Važno je napomenuti putnicima koji idu na drugu stranu otoka da ne očekuju ukrcaj odmah kad dođu jer se u trajektnoj luci Sućuraj karta ne kupuje s rezervacijom nego se čeka u koloni da se dođe na red obično to bude 2 sata čekanja ili 2 trajekta pošto na toj relaciji putuje mali trajekt koji prima svega tridesetak auti.

I.B.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.