2 min. čitanja

Policija objavila detalje ubojstva u Selinama: Nakon tučnjave u moru, ubio ga nožem u leđa

Policija objavila detalje ubojstva u Selinama: Nakon tučnjave u moru, ubio ga nožem u leđa
Foto: Google Street View / Screenshot

SELINE – U nastavku događaja o kojem smo izvijestili 14. kolovoza 2021. godine: Seline: Nasilna smrt muškarca, policijski službenici Policijske uprave zadarske dovršili su kriminalističko istraživanje nad 25-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje da je počinio kazneno djelo „Ubojstvo“.

Naime, nakon što je policija jučer oko 01.00 sati zaprimila dojavu o tučnjavi u moru pokraj svjetionika u Selinama, dolaskom na mjesto događaja zatečeni su 25-godišnjak i 27-godišnjakinja koji su bili pod vidnim utjecajem alkohola, a na tijelu 25-godišnjaka uočene su površinske ozlijede u vidu oguljotina i ogrebotina.

S obzirom na sumnju da je u tučnjavi sudjelovala još jedna muška osoba koja nije zatečena na mjestu događaja, potragom je u moru na udaljenosti od oko 800 metara od obale pronađeno tijelo 41-godišnjaka s ozljedama koje upućuju na nasilnu smrt. O događaju je obaviješteno nadležno državno odvjetništvo u Zadru.

Na mjestu događaja obavljen je očevid. Hitna medicinska pomoć pružila je liječničku pomoć 25-godišnjaku i 27-godišnjakinji na mjestu događaja, nakon čega su oboje uhićeni i dovedeni u službene prostorije policije na kriminalističko istraživanje.

Obdukcijom na Odjelu patologije Opće bolnice u Zadru utvrđen je uzrok smrti 41-godišnjaka, iskrvarenje kao posljedica ubodne rane oštrim predmetom.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđena je sumnja da je 25-godišnjak, nakon kraćeg verbalnog sukoba na plaži i u moru, fizički nasrnuo na 41-godišnjaka te mu zadao više ozljeda po tijelu te mu, u namjeri da ga usmrti, nožem zadao ubodnu ranu u predjelu leđa. 25-godišnjak se pokušao udaljiti s mjesta događaja u čemu su ga, po dolasku, spriječili policijski službenici.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, 25-godišnjak je doveden pritvorskom nadzorniku, a kaznena prijava dostavljena je nadležnom državnom odvjetništvu.

Druga osoba, 27-godišnja hrvatska državljanka, je nakon provedenog kriminalističkog istraživanja puštena iz službenih prostorija policije.

D.G.

PROČITAJTE JOŠ:

UBOJSTVO U SELINAMA Nakon tučnjave kod lanterne, tijelo muškarca pronađeno u moru
Zbog ubojstva u Selinama pritvoren 25-godišnjak – Mještani ispričali što se dogodilo
Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.