1 min. čitanja

U prometnoj nesreći na otoku Krku poginuo mladić, a sedmero ozlijeđenih

U prometnoj nesreći na otoku Krku poginuo mladić, a sedmero ozlijeđenih
Foto: Boris Kačan / Ilustracija

KRK – Jutros, oko 4,35 sati, na državnoj cesti broj 102, u blizini grada Krka, dogodila se prometna nesreća u kojoj je smrtno stradao 22-godišnji hrvatski državljanin.

Stradali vozač je upravljajući osobnim vozilom marke ”Peugeot”, riječkih registracijskih oznaka, zbog neprilagođene brzine izgubio nadzor nad vozilom i prilikom kočenja prešao na prometnu traku namijenjenu za promet vozila iz suprotnog smjera te udario u osobno vozilo marke ”Seat” njemačkih registracijskih oznaka.

22-godišnji vozač Peugeota preminuo je na mjestu događaja. U navedenom vozilu nalazilo se još troje putnika, hrvatskih državljana u dobi od 19, 21 i 22 godine, dok se u vozilu marke ”Seat” nalazilo četvero stranih državljana, od čega dvoje djece.  Svim sudionicima prometne nesreće pružena je liječnička pomoć, a njih šestero prevezeno je u KBC Rijeka.

Tijekom očevida, kojim je rukovodila zamjenica općinske državne odvjetnice, promet se odvijao u smjeru Krka prema Rijeci županijskom cestom 5107, dok se iz smjera Rijeke prema Krku odvijao lokalnom cestom broj 58090 do 8,50 sati uz regulaciju policijskih službenika.

I.B.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.