1 min. čitanja

Stanković na odmoru bez majice – Pohvalio Albaniju zbog cijena

Stanković na odmoru bez majice – Pohvalio Albaniju zbog cijena
Foto: Instagram

Nema tko nije jedva dočekao ponovno otvaranje granica nakon višemjesečnog lockdowna, a među njima je i poznato televizijsko lice, novinar i urednik Aleksandar Stanković, koji je za ljetni odmor odabrao – Albaniju.

Stanković se na svom Instagram profilu pohvalio kako boravi u Albaniji, a tu objavio “začinio” je fotografijom bez majice na kojoj se vidi da je i dalje u top formi.

Pohvalio je Stanković Albaniju zbog cijena, koje su u usporedbi sa preskupom hrvatskom obalom, za svačiji džep. Kava se, kaže, može popiti za 6 kuna, a ručak u prosjeku stoji 40 kuna. Tako nešto na hrvatskoj obali gotovo je nemoguće pronaći, osobito u ljetnoj sezoni.

Ono što se Stankoviću, kao i mnogima drugima koji se nađu na albanskoj obali, ne sviđa su prenapučene plaže, beživotno morsko dno te betonizirana obala dokle ti pogled seže.

– Na plaži Cigani sviraju trube. Prvi red do mora su neboderi, drugi red fast food straćare, a trećeg reda nema. Ima brda. Sad bi trebala ići prodika kako je to bulšit, čovjek na čovjeku bla., ali neću. Sve je točno onako kako mora biti, a mora biti i masovnog turizma i mutnog mora i odlične kave – napisao je uz fotografiju svog golog torza Stanković.

Koliko je prizor iza njega primamljiv za ljetni odmor, procijenite sami.

K.B.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.