1 min. čitanja

NA RABU IZGORIO RESTORAN Počelo u kuhinji, vatrogasci objavili snimku intervencije

NA RABU IZGORIO RESTORAN Počelo u kuhinji, vatrogasci objavili snimku intervencije
Foto: Facebook / Ilustracija

RAB – U srijedu, 25. kolovoza oko 18,20 sati u kuhinji jednog ugostiteljskog objekta na otoku Rabu izbio je požar kojeg su vrlo brzo ugasili djelatnici DVD Rab. U požaru nije bilo ozlijeđenih osoba.

Obavljenim očevidom, u suradnji s inspektorom zaštite od požara, utvrđeno je da je do požara došlo zbog zapaljenja masne nakupine u ventilacijskom kanalu.

Materijalna šteta nastala kao posljedica požara cijeni se na tridesetak tisuća kuna za koliko je oštećena tvrtka iz Zagreba.

Vatrogasci s Raba su objavili i snimku intervencije prilikom probijanja kroz uske i dimom potpuno ispunjene tavanske prostore u potrazi za mogućim žarištem požara.– Dojavu o požaru vatrogasna postrojba je primila 25.8.2021. u 18:35 te odmah upućuje najprije prvo navalno vozilo rapskog DVD-a oznake Rab 1 sa šesteročlanom posadom, a nedugo potom i vatrogasno vozilo Rab 10 sa dva vatrogasca. Paralelno dojavu da se dimi iz krova prima i DVD Lopar u 18:41 te sukladno dojavi na intervenciju upućuje vozila garažnih brojeva Lopar 1, Lopar 2 i Lopar 3 sa ukupno 6 vatrogasaca. Zajedničkim snagama rapskih i loparskih vatrogasca, požar je ugašen u 19:55, srećom bez žrtava i zaista uz minimalnu materijalnu štetu – objavili su vatrogasci.

D.G.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.