2 min. čitanja

VIDEO Divljaci izvukli morskog psa i iživljavali se – Otvarali limenku piva njegovim zubima

VIDEO Divljaci izvukli morskog psa i iživljavali se – Otvarali limenku piva njegovim zubima
Foto: Kennedy News / Youtube / Screenshot / Cody Scott / Facebook

Snimka ribarskih bandita postala je viralna nakon što su snimali dok okrutno i protuzakonito muče bespomoćnog morskog psa na plaži, dok njegovim zubima otvaraju limenku piva.

Najprije su video ovog gnjusnog čina objavili na TikToku u svibnju, pa je snimka zbog kritika izbrisana, da bi je ovog tjedna ponovno prenijeli na Youtube, što je izazvao bijes među ljubiteljima životinja, izviještava Kennedy News.

– Samo nam je bilo zabavno – bezobrazno je ispričao lokalnim medijima ribar iz Zapadne Virdžinije Wyatt Dallison koji je sa svojim prijateljem Codyjem Scottom snimio nakon što je ulovio morskog psa pješčanog tigra na Floridi.

Na zastrašujućim snimkama , izvorno postavljenim na lovački i ribolovni TikTok kanal @outdoorchaos, može se vidjeti ribar koji stvorenju drži otvorena usta, dok njegovi kolege zabavljeno gledaju. Zatim, šokantnim potezom, jedan od njih odlučuje otvoriti limenku piva na zubima morskog psa, prenosi New York Post.

Isječak završava tako što je ulovljeni ribar podigao pivo s pijeska i popio ga.

Barbarsko ponašanje ovih idiota izazvao je oštru reakciju na TikToku, a mnogi su taj čin označili kao “nepoštivanje” i “uvredu”.

– Brate, morski pas je upravo bio zlostavljan. Pokušava disati  – komentirao je jedan izbezumljeni ljubitelj životinja na TikToku.

– Volim ribolov, ali ovo je jednostavno nepoštovanje ribe – napisao je jedan ribolovac.

Treći je rekao da se to jednostavno ne radi.

– Lomljenje zubi limenkom? Zar je problem samo uhvatiti, slikati i pustiti ulov?

Neki su čak sugerirali da su počinili zločin.

– Izvlačenje pješčanog tigra iz mora je protuzakonito. Snimili ste sebe kako radite zločin. Sjajno – kazao im je jedan komentator, dok je drugi tvrdio da je prijatelj njihovog brata “kažnjen sa 5.000 dolara” jer je izvodio slične gluposti.

Doista, zakon Floride nalaže da zaštićene vrste morskih pasa – poput pješčanog tigrastog morskog psa – “moraju ostati u moru  s potopljenim škrgama pri ribolovu s obale ili s plovila”.

Scottu su se navodno obratile vlasti za zaštitu divljih životinja nakon što je video postao viralan.

– Dobio sam upozorenje nakon snimanja video zapisa – žalio se ribar.

– Tada nisam znao, ali sada znam, tako da više neću vaditi morske pse iz mora – kazao je i tvrdi da  „apsolutno nijedan morski pas nije ozlijeđen u tom videu”.

Njegov prijatelj Dallison u međuvremenu inzistira da dvojac nije učinio ništa loše.

– To vjerojatno nije bila najbolja ideja, ali znate da smo na kraju učinili sve što smo mogli kako bismo bili sigurni da je morski pas u redu. Pokušavali smo ga polijevati, kako bi i dalje dobivao more u škrgama, ali ljudima je dopušteno da misle što žele – kazao je u svoju obranu.

D.G.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.