1 min. čitanja

Policija: “Tijelo nestalog ronioca pronađeno je kod Kostrene na dubini od 50 metara”

Policija: “Tijelo nestalog ronioca pronađeno je kod Kostrene na dubini od 50 metara”
Foto: Pixabay / Ilustracija

KOSTRENA – Jučer oko 16.45 sati u moru na udaljenosti oko 300 metara od obale u Kostreni, pronađeno je tijelo nestalog ronioca za kojim se tragalo od petka, 3. rujna 2021.  Riječ  je o 52-godišnjem hrvatskom državljaninu koji je spomenutog dana rekreativno ronio sa skupinom ostalih ronioca i za kojim je, nakon što nije izronio do 18.15 sati, pokrenuta potraga.

U potrazi su sudjelovali pripadnici specijalne policije, policijski službenici riječke pomorske policije s plovilom, kao i djelatnici Lučke kapetanije Rijeka s plovilom te zrakoplov Obalne straže OSRH i djelatnici Civilne zaštite koji su koristili dron za podvodnu pretragu terena.

Poslije četiri dana opsežne potrage u Kvarnerskom zaljevu, ronioci specijalne policije 52-godišnjaka su pronašli u moru na dubini od 50 metara.  Zbog utvrđivanja točnog uzroka smrti, tijelo preminulog ronioca je prevezeno u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku Medicinskog fakulteta u Rijeci.

Podsjećamo, zapovjednik Zapovjedništva specijalne policije MUP-a Alen Klabot potvrdio je jučer da je nastradali ronilacMario Špekuljuk (52), umirovljeni specijalac i bivši pripadnik ATJ Lučko.

D.G.

PROČITAJTE JOŠ:

U akvatoriju Kostrene pronađeno tijelo specijalca koji je nestao tijekom ronjenja
Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.