1 min. čitanja

S listopadom stiže 90.Mrduja – Festival jedrenja u Splitu

S listopadom stiže 90.Mrduja – Festival jedrenja u Splitu
Foto: JK Labud, Split

SPLIT – O Mrdujskoj regati puno se zna, a u jedriličarskom klubu “Labud” posebno su motivirani da ovoj regati koja ima i “svoje dite” Malu Mrduju, organizacijskim iskoracima promociju jedrenja podignu na novu, višu razinu. Tako se ovogodišnja jubilarna “90.Mrdujska regata” najavljuje i kao Festival jedrenja u Splitu.

90. Mrduja će se kao i do sada jedriti za sve nagrade, te uz sva pravila koja su vrijedila i do sada ( start ispred gradske luke, okret oko otočića Mrduja i cilj podno Sustipana), dok će neke skupine imat će cilj na okretu kod otočića Mrduje i znatno jednostavnija pravila.

Želja organizatora je da svi koji imaju plovila na jedra, od posada sastavljenih od mlađih članova obitelji, do jedriličarskih družina kojima rezultat nije primarni cilj, isplove, zajedre i uživaju što su dio ovog najmasovnijeg jedriličarskog spektakla na hrvatskoj strani Jadrana.

Usprkos ovoj novosti, pokala pobjednicima skupina i ukupnom pobjedniku neće nedostajati, a ove posade će ujedno ovako biti u mogućnost pravovremeno stići na večernju feštu koja će biti pripremljena na platou “Labuda”.

Prijave se već sada mogu vršiti on-line i to OVDJE.

Start za sve sudionike 90. Mrdujske regate – Festivala jedrenja u Splitu je 02.listopada 2021. u 11 sati , rezervni dan je nedjelja, 03.listopada 2021.

D.G.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.