1 min. čitanja

Maloljetnik prijavljen zbog krađe kovčega u kojem su bili – dijelovi brodskog motora

Maloljetnik prijavljen zbog krađe kovčega u kojem su bili – dijelovi brodskog motora
Foto: Pixabay/Ilustracija

ZADAR – Zadarska policija imala je ovaj vikend pune ruke posla s teškim krađama, koje su počinile zasad nepoznate osobe. No uspjeli su zato razriješiti slučaj krađe iz srpnja ove godine, gdje je glavni osumnjičenik – maloljetnik.

Nestašni 17-godišnjak osumnjičen je da je 26. srpnja u ulici Ante Starčevića u Zadru ukrao putnički kovčeg u vlasništvu 61-godišnjaka, u kojem su se nalazile osobne stvari te dijelovi brodskog motora. Protiv maloljetnika je podnesena kaznena prijava zbog krađe.

Nažalost, policija u vikendu za nama bilježi veliki broj teških krađa na svom području. Nepoznati počinitelj provalio je jučer poslijepodne u Preku u kuću 46-godišnjaka te mu ukrao više tisuća kuna.

Bez veće svote novca ostala je i 66-godišnja državljanka Austrije, kojoj je nepoznati lopov s četvrtka na petak provalio u kuću i ukrao novac.

38-godišnji njemački državljanin ostao je pak bez računala i mobitela, koji su mu u petak poslijepodne ukradeni iz automobila koji se nalazio u ulici Akcije Maslenica u Zadru. I ovdje je u pitanju materijalna šteta od više tisuća kuna.

Policija je u svim navedenim slučajevima teških krađa podnijela kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu protiv nepoznatih počinitelja.

K.B.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.