1 min. čitanja

Skupina Classic s ciljem kraj Mrduje na Festivalu jedrenja u Splitu

Skupina Classic s ciljem kraj Mrduje na Festivalu jedrenja u Splitu
Foto: JK Labud

SPLIT – Za sva plovila čije maritimne sposobnosti u kombinaciji s godinama gradnje otežavaju mogućnost da u regatnom vremenu stignu do otočića Mrduje i natrag, oformljena je i jedinstvena grupa Classic.

Posebnost svih prijavljenih u ovoj skupini je, što je njihov cilj na otočiću Mrduji i jedreno vrijeme će im se pisati kao konačno, ali samo za prijavu u toj skupini, koja isključuje preklapanje i mogućnost vrednovanja u skupinama po dužini plovila.

– Želja nam je da vlasnici i ovakvih plovila od kojih su mnoga od njih i dio naše jedriličarske tradicije, isplove na 90. Mrdujsku regatu, uživaju u natjecateljskom jedrenju, ali i da na vrijeme stignu na feštu na platou Jedriličarskog kluba Labud, te uživaju u glazbi, druženju i spizi koja se organizira za sve posade u regati – poručuju organizatori.

Prijave se već sada mogu vršiti on-line putem. Start za sve sudionike 90. Mrdujske regate – Festivala jedrenja u Splitu je 02.listopada 2021. u 11 sati, a rezervni dan je nedjelja, 03.listopada 2021.

Maja Duplančić

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.