1 min. čitanja

Tijekom listopada i studenog nova manifestacija u Puli: DOĐI U GRAD! VIENI IN CITTÁ!

Tijekom listopada i studenog nova manifestacija u Puli: DOĐI U GRAD! VIENI IN CITTÁ!
Foto: Boris Kačan

PULA – Grad Pula organizira novu manifestaciju pod nazivom DOĐI U GRAD! VIENI IN CITTÁ! koja će se održavati tijekom listopada i studenog 2021. godine. Cilj  manifestacije je da se, uz brojne zabavne, kulturno-umjetničke, sportske i gastro doživljaje, tijekom četvrtka, petka i subote grad učini zanimljivim i privuče što veći broj građana.

U program će se moći uključiti svi zainteresirani građani, umjetnici, udruge, a od četvrtka, 23. rujna 2021. godine započela je objava pozivnih natječaja za sudjelovanje, odnosno prijavu prijedloga.

Prvi program započinje u subotu, 9. listopada, a odvijat će se na Forumu, Ulici Sergijevaca, Kandlerovoj, Portarati, Danteovom trgu, Giardinima i na Tržnici i zatim svakog četvrtka, petka i subote do 19. studenoga 2021. godine.

– Do sada je održano više radnih sastanaka gdje su dogovorene smjernice i izgled projekta, uključeno je više strukovnih organizacija, a vizualni materijali u završnoj su fazi izrade. Radi se o zahtjevnom programu koji će uključiti veliki broj sudionika i lokacija te se očekuje i doprinos svih subjekata koji već posluju u starom gradu kako bi kroz naredne godine program postajao sve bogatiji i prepoznatljiviji – poručuju iz Grada Pule.

Organizaciju manifestacije Grad Pula povjerio je Javnoj ustanovi Pula Film Festival i partnerima Turističkoj zajednici Grada Pule i Istarskom narodnom kazalištu – Gradskom kazalištu Pula.

O aktivnostima predstojeće manifestacije redovito ćemo obavještavati javnost kako bi informacija pravovremeno stigla do građana te kako bi se odazvali ovom inovativnom programu i pomogli u željenom oživljavanju centra našeg tri tisućljetnog grada.

I.B.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.