1 min. čitanja

Idući tjedan na Pagu počinje mala škola rukometa i odbojke

Idući tjedan na Pagu počinje mala škola rukometa i odbojke
Foto: TJ Studio

PAG – Rukometni klub Pag i ove je školske godine organizirao malu školu rukometa i odbojke za mališane s Paga. Interes je velik, sve grupe su popunjene, a programi se provode sukladno epidemiološkim mjerama.

Sportski programi nisu rekreativnog karaktera, već profesionalnog s ciljem razvoja sporta i klupske igre na području otoka Paga. Školu malog rukometa upisalo je 39 djece od 6 do 15 godina, dok je Školu odbojke rukometnog kluba Pag upisalo 26-tero djece od 6 do 15 godina. Cilj ovih programa je stvoriti zdravu sredinu s kompletnim programom razvoja djece u sportu, te omogućiti djeci, kao i roditeljima kvalitetnu edukaciju i kompletnu brigu oko razvoja djeteta i njegovog zdravlja.

Foto: TJ Studio

Program vode profesionalni, licencirani treneri – za rukomet Nikolina Prtorić, a za odbojku Toni Galić, a povremeno će se uključivati i razni predavači iz sportskih klubova koji će jednom mjesečno održavati predavanja za roditelje ( kineziolozi, športska medicina, športski psiholozi, nutricionisti i sl.).

Svi treninzi su zatvorenog tipa, bez roditelja, kako bi se mogla postići maksimalna koncentracija i pažnja polaznika, ali i zbog epidemioloških mjera.

Škola malog rukometa počinje u utorak 5.10.2021. godine u 18:30 u Školskoj sportskoj dvorani u Pagu, a djeca na trening trebaju ponijeti čiste tenisice, vodu, rezervnu majicu i ručnik. Isti naputci vrijede i za Školu odbojke koja također počinje u Školskoj sportskoj dvorani, u utorak, 5.10.2021. godine u 19:45 sati.

Detaljne informacije su na službenim web stranicama kluba www.rk-pag.hr.

K.B.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.