1 min. čitanja

Ruski nacionalni avioprijevoznik produljio letove za Pulu, Dubrovnik i Split – Od idućeg ljeta stižu i u Zadar

Ruski nacionalni avioprijevoznik produljio letove za Pulu, Dubrovnik i Split – Od idućeg ljeta stižu i u Zadar
Foto: Pixabay

Službena turistička sezona je gotova, no strani gosti i dalje stižu na Jadran. Dobra vijest stiže iz Rusije, čiji stanovnici će i u listopadu biti povezani avionskim prijevozom s hrvatskom obalom.

Unatoč ranijim najavama da će krajem rujna ukinuti sezonske linije prema Hrvatskoj, ruski nacionalni avioprijevoznik Aeroflot Airlines najavljuje letove iz Moskve prema Splitu, Dubrovniku i Puli za listopad ove godine, prenosi portal Croatian aviation.

Aeroflot će između Moskve i Pule u listopadu letjeti jednom tjedno, svake nedjelje, do 24. listopada sa zrakoplovima tipa A320. Ukupno u listopadu ovaj avioprijevoznik nudi 1.120 sjedala između glavnog grada Rusije i Pule.

U listopadu će prema Splitu letjeti dva puta dnevno – svakog četvrtka i subote, do 30. listopada. Najavljeni su zrakoplovi tipa A321, čime će Aeroflot između dva grada ponuditi 3.294 sjedala u jednom mjesecu.

Dubrovnik, odredište u Hrvatskoj prema kojem je Aeroflot ove ljetne sezone imao najveći broj ponuđenih sjedala, također će imati redovne letove ovog avioprijevoznika u listopadu. Najavljena su dva tjedna leta između Moskve i Dubrovnika, svakog petka i nedjelje, do 29. listopada, također sa zrakoplovima tipa A321.

Ruskim turistima od iduće ljetne sezone mogu se nadati i u Zadarskoj županiji, jer je Aeroflot za iduće ljeto najavio uvođenje redovne linije i u Zračnu luku Zadar.

K.B.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.