2 min. čitanja

Zbog CRO Race utrke na snazi posebna regulacija prometa u Dalmaciji

Zbog CRO Race utrke na snazi posebna regulacija prometa u Dalmaciji
Foto: CRO Race

U tijeku je šesto izdanje međunarodne biciklističke utrke CRO Race, koja traje do nedjelje, 3. listopada. Utrka se odvija kroz 6 etapa, prolazi kroz 13 županija na trasi dužoj od tisuću kilometara. Utrka danas prolazi kroz Šibensko-kninsku i Splitsko-dalmatinsku županiju, gdje će na snazi biti posebna regulacija prometa.

Treća etapa utrke starta u 12:45 iz Primoštena pa će do 13:30 vrijediti posebna regulacija prometa na dionici kojom će se kretati biciklisti – državnom cestom D-8 i drugim cestama na području Primoštena i Rogoznice na relaciji Primošten – Rogoznica – Podorljak.

Foto: CRO Race

U vremenu od 13,15 do 17,00 sati, posebna regulacija prometa biti će na snazi i na području PU Splitsko-dalmatinske i to na državnoj cesti D-8 te na relaciji: Svinca-Kaštel Sućurac-Bilice-Lovrinac-Dugi Rat-Omiš-Brela-Makarska-Tučepi-Podgora-Drašnice-Igrane-Živogošće-Podgora-ŽC6198 Srida Sela-DC8 Makarska.

U Makarskoj će od 14 do 18 sati biti zabranjen promet Obalom kralja Tomislava i Marinetom, dok će promet Jadranskom magistralom od Podgore prema Igranama i Živogošću biti u prekidu od cca 15:30 do 16:50 sati.

Utrka sutra kreće iz Zadra – pazite u prometu

Četvrta etapa utrke kreće sutra, 1. listopada iz Zadra u 12:05 sati, cilj joj je u Crikvenici, a dolazak biciklista u Crikvenicu očekuje se između 16:42 i 17:09 sati.

Na prometnicama kojima se kreće utrka bit će na snazi privremena regulacija prometa na dijelu javnih cesta te će se ograničenje prometa na navedenim dionicama obavljati uz nazočnost djelatnika MUP-a i predstavnika organizacije. Iako se biciklistička utrka održava u uvjetima normalnog odvijanja prometa s povremenim zaustavljanjem prometa neposredno prije nailaska i prolaska biciklista, moguća su zaostajanja biciklista koji sudjeluju u manifestaciji pa je potrebno povećati oprez i obratiti pozornost na bicikliste u prometu.

Dionica D8 Jadranske magistrale od Crikvenice do Dramlja biti će zatvorena za sav promet u razdoblju od oko 16:00 do 17:00 sati.

Detaljne informacije nalaze na LINKU.

K.B.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.