1 min. čitanja

U Dubrovniku svečano otvoren 18. Mediteranski sajam zdrave prehrane, ljekovitog bilja i zelenog poduzetništva

U Dubrovniku svečano otvoren 18. Mediteranski sajam zdrave prehrane, ljekovitog bilja i zelenog poduzetništva
Foto: GD

DUBROVNIK – U Gružu je jučer svečano otvoren 18. Mediteranski sajam. Sajam u Parku Luja Šoletića trajat će do nedjelje 30. listopada 2021., a usmjeren je na podizanje svijesti o zdravoj prehrani, ekološkim standardima i održivom razvoju.

Sajam je svečano otvorio dubrovački gradonačelnik Mato Franković.

– Iako je vrijeme pandemije poremetilo i stagniralo brojne segmente u području gospodarstva i ekonomije, istovremeno nam je otvorilo oči da se okrenemo kružnom gospodarstvu, promoviranju hrvatskih proizvoda i ulaganju u kvalitetu naših proizvoda. To je ono po čemu danas i jesmo prepoznati i jedinstveni.  Stoga želim kazati kako Hrvatski poduzetnici, obrtnici, poljoprivrednici imaju sjajnu perspektivu za budućnost i oni uistinu jesu konkurenti na tržištu – istaknuo je Franković.

Također, gradonačelnik je naglasio kako će se podrška od strane Grada Dubrovnika za organiziranje događaja poput Mediteranskog sajma zasigurno nastaviti kako bi hrvatski gospodarstvenici i proizvođači postali vidljivi i dostupni svim građanima i posjetiteljima.

Foto: GD

Podsjetimo, najveću nacionalnu manifestaciju za male i srednje poduzetnike, obrtnike i OPG-ove kojoj je misija stvoriti povoljno poduzetničko ozračje i potaknuti ruralni razvoj organizira Dubrovnik Sun d.o.o. i Županijska komora Dubrovnik, uz potporu Grada Dubrovnika, Dubrovačko – neretvanske županije, Hrvatske gospodarske komore i Hrvatske banke za obnovu i razvitak.

Četverodnevni sajam otvoren je za sve zainteresirane gospodarske subjekte, građane i posjetitelje u neposrednoj blizini glavne tržnice u Gružu svakog dana od 9 do 18 sati.

D.G.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.