2 min. čitanja

VOZAČI OPREZ Utrka CRO Race sutra se vozi od Rapca do Opatije

VOZAČI OPREZ Utrka CRO Race sutra se vozi od Rapca do Opatije
Foto: CRO Race

Četvrti je dan biciklističke utrke CRO Race, koja je u Hrvatskoj okupila brojne profesionalne bicikliste iz cijelog svijeta, a koji će do nedjelje prijeći više od tisuću kilometara i kroz 13 županija.

Natjecatelji voze dionicom od Zadra prema Crikvenici, gdje bi trebali stići u periodu između 16:42 i 17:09 sati. I organizacije napominju kako će dionica D8 Jadranske magistrale od Crikvenice do Dramlja biti  zatvorena za sav promet u razdoblju od 16:00 do 17:00 sati.

Sutrašnji start kreće iz Rapca u 10:30 sati, cilj utrke u Opatiji, gdje se bicklisti očekuju u vremenu između 14:13 i 14:39 sati. U utrci sudjeluje 150 biciklista, a vozi se od Rapca preko Labina, Pazina, Učke, Kastva, Rijeke do Opatije.

Na prometnicama kojima se kreće utrka, u razdoblju od 10:00 do 15:00 sati bit će na snazi privremena regulacija prometa, a povreeno i ograničenje prometa na određenim dionicama kojima budu prolazili natjecatelji.

U Rapcu će za sva vozila biti zatvoren promet od početka novog dijela Rabačke rive do novog rotora u razdoblju od 8:30-11:00 sati.

Dionica B8 Istarskog ipsilona od čvora Veprinac do čvora Matulji biti će zatvorena za promet u razdoblju od cca 12:30 – 13:30 sati.  Zbog sigurnosti biciklista biti će onemogućen i promet vozila prema Učki s istarske strane od cca 12:00 – 13:30 sati te prema Učki s riječke strane od cca 12:00 – 14:00 sati.

Foto: Facebook/CRO Race

Na ovogodišnjem CRO Raceu održava se Kids CRO Race, koji će se sutra u Opatiji održati u vremenu od 11:30 do 13:30 sati. Najmlađi imat će priliku natjecati se za ukupnog pobjednika Kids CRO Racea, čije će se proglašenje održati 3. listopada u Zagrebu.

Detaljan program CRO Race kao i aktualne izmjene u prometu možete pronaći na službenoj web stranici događaja.

K.B.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.