1 min. čitanja

Za kraj listopada najavljena Trogirska regata u novom, redizajniranom izdanju

Za kraj listopada najavljena Trogirska regata u novom, redizajniranom izdanju
Foto: Facebook

TROGIR – U organizaciji jedriličarskog kluba “Trogir” najavljena je Trogirska regata, koja će se održati za vikend od 29.-31. listopada.

Organizatori najavljuju bogat sadržaj koji će u tri dana oživjeti ovaj post-sezonski vikend u Trogiru, a ono što nam prvo privlači pažnju je novi logotip koji u skladu s brandingom grada Trogira prikazuje poznati crtež broda koji se nalazi i na trogirskoj katedrali.

Petak je rezerviran za privezivanje brodova za trogirsku rivu, subota ujutro za kavu na glavnom gradskom trgu uz prijave i jutarnji glazbeni program, a nakon toga očekuje nas i sam start regate.

Praćenje regate bit će omogućeno svim posjetiteljima tako što će se moći besplatno ukrcati na veliki prateći brod na kojem će ih dočekati piće, hrana i neka poznata glazbena lica kao iznenađenje.

Subota navečer programski je rezervirana za druženje u parku “Malarija” uz besplatan koncert koji će biti uskoro najavljen u suradnji s poznatim festivalskim brandom Trogira – KulaKula festivalom.

Drugi natjecateljski dan, nedjelja – iznjedrit će pobjednike novog izdanja trogirske regate uz svečano proglašenje na glavnom gradskom trgu.

Zainteresirani za sudjelovanje u regati se mogu prijaviti na mail: jedrilicarskiklubtrogir@gmail.com

Nema sumnje kako nas očekuje bogat vikend zanimljiv kako sugrađanima tako i putnicima namjernicima koji će 29. – 31.10. posjetiti Trogir i prisustvovati Trogirskoj regati!

Foto: Facebook

I.B.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.