1 min. čitanja

Apel Dubrovčanima: “Ne krećite se Lapadskom obalom!”

Apel Dubrovčanima: “Ne krećite se Lapadskom obalom!”
Foto: GD

DUBROVNIK – Zbog odvijanja radova na rekonstrukciji i proširenju Lapadske obale, gdje su u tijeku zahtjevni radovi pobijanja pilota i izgradnje obalnog zida, odvijanje prometa je strogo ograničeno, regulirano je rampom, a dozvoljeno kretanje odnosni se samo za nužni prolaz stanara i poslovnih subjekata, izvijestili su iz Grada Dubrovnika.

Navedeni radovi koji se trenutno izvode na gradilištu naglašeno ugrožavaju sigurnost prolaznika. Stoga se dodatno apelira na građane da se Lapadskom obalom ne koriste za šetnju ili rekreaciju, kao što je vožnja biciklom, romobilom, mopedom i sl., za bilo koju vrstu razonode ili za iskrcavanje gostiju iz vozila, nego da se navedenom prometnicom služe isključivo osobe s dopuštenjem za nužni prolaz, a sve zbog vlastite sigurnosti i uobičajenih pravila zaštite na radu na gradilištima.

Također, pozivaju se  ugostitelji s ovog područja da upozore svoje goste na propisno ponašanje.

Građane se dodatno moli na strpljenje tijekom odvijanja radova jer se radi o investiciji od javnog interesa i najvećem cestovnom infrastrukturnom projektu u užem centru grada čijom će se realizacijom dodatno povećati kvaliteta života stanovnika Lapada i unaprijediti prometna slika cijelog grada.

I.B.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.