3 min. čitanja

Highfield Sport i Alumina – Hrvatske premijere na Biograd Boat Showu

Highfield Sport i Alumina – Hrvatske premijere na Biograd Boat Showu
Foto: Burin Boats i AB Inflatables

BIOGRAD NA MORU – Na 23. sajmu nautike Biograd Boat Show, ove godine moći ćemo vidjeti i brojne hrvatske premijere. Ovaj put izdvajamo dva gumenjaka, izvrsnih maritimnih sposobnosti.

Highfield Sport 650 i Sport 700

Ova plovila su produkt devet godina razvoja u kombinaciji s najboljim materijalima i vrhunsko izrađenim aluminijskim trupom. Sigurnost u najtežim uvjetima pružit će vam duboki V do čak 26 stupnjeva kod modela 650 i naviše.

Foto: Burin Boats

Tu su i vrhunski dodaci poput EVA tikovine, integriranih spremnika za gorivo, vrhunskih šivanih presvlaka i krmenih platformi koje će Vam nuditi maksimalno uživanje u svakom danu. Svi Highfield Sport RIB-ovi su izuzetno dobrih manevarskih sposobnosti zbog svoje male težine.

Integrirana okna za podizanje gumenjaka olakšat će Vam dizanje i spuštanje iz mora. A najbitnije je  da vaš Sport neće upijati vodu tijekom vremena, zadržavajući iste performanse u 10 godina kao i na dan kada ste ga kupili.

Foto: Burin Boats

Alumina 10 ALX i Oceanus 17 VST

AB Inflatables, kao dio AB Marine Grupacije, globalno je prepoznat kao primjer dostignuća u proizvodnji plovila koja se koriste za slobodno vrijeme i u profesionalne svrhe. AB Inflatables plovila imaju CE, NMMA i ISO 9001 certifikate, što je prednost u odnosu na mnoge druge proizvođače prisutne na tržištu i u segmentu RIB i JET plovila. Težnja ka savršenstvu, gotovo 50 godina dokazane stručnosti i izvrsnosti, status jednog od najboljih proizvođača, sve to objedinjuje i opisuje AB Inflatables, njihovu prisutnost na tržištu plovila. Na ovogodišnjem Biograd Boat Showu šibenska tvrtka LOA d.o.o. premijerno će u Hrvatskoj predstaviti AB Inflatables gumenjake, Alumina 10 ALX i Oceanus 17 VST.

Foto: AB Inflatables

Alumina gumenjaci sa sportskom konzolom od stakloplastike dizajnirani su imajući na umu vodene avanturiste i spada u najcjelovitije aluminijske konzolarne gumenjake na tržištu.  Njegovi visokokvalitetni aluminijski trupovi čine ga dovoljno izdržljivim da izdrži sve vrste terena, omogućujući pouzdano kretanje kroz koraljne grebene, rijeke i jezera sa stilom i udobnošću. Unatoč snazi ​​i izdržljivosti, linija sportskih gumenjaka Alumina također je lagana. To znači lakše spuštanje i podizanje na sanduke, platforme ili jednostavno do plaže u danima opuštanja. To također znači veću brzinu, manje potrebne konjske snage i poboljšanu uštedu goriva.

AB Inflatables

Oceanus gumenjak sa sportskom konzolom od stakloplastike pruža nenadmašne performanse, praktičnost i kapacitet. Iskusni pomorci odmah će uočiti ono što Oceanus razlikuje od sličnih plovila: širok raspon standardnih i izbornih značajki stvara sportski i dinamičan gumenjak spreman za sve. Velikodušni prostor na brodu Oceanus gumenjaka su rezultat jedinstvenog prednjeg trupa. Ovaj moderan, ali funkcionalan raspored pruža udobnu vožnju, s dovoljno prostora za skladištenje opreme ili dnevnih potrepština.

I.B.

PROČITAJTE JOŠ:

U srijedu u 10:00 otvara se 23. Biograd Boat Show
SOLAR FERRY Svjetska premijera na Biograd Boat Showu
Izdvojene premijere na Biograd Boat Showu: Seamaster 45 Fortuna i Colnago 42T
Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.