2 min. čitanja

NAJVEĆE SVJETSKO OKUPLJANJE ČARTERAŠA Drugog dana Biograd Boat Showa počeo Croatia Charter Expo

NAJVEĆE SVJETSKO OKUPLJANJE ČARTERAŠA Drugog dana Biograd Boat Showa počeo Croatia Charter Expo
Foto: BBS

BIOGRAD NA MORU – Nakon ječerašnjeg svečanog otvaranja u Marini Kornati, 23. Biograd Boat Show je danas nastavio s otvaranjem Croatia Charter Expo-a. Nakon svečanosti otvaranja, po prelijepom vremenu, uz okupljanje predstavnika Vlade RH, Gospodarske komore i svih institucija i predstavnika kompanija vezanih uz nautiku i turizam, i obilazak impresivnog sajma, sa preko 300 učesnika i stotinama plovila u moru, okupili su se poslovni subjekti na dogovore o budućoj sezoni.

Treći Croatia Charter Expo u okviru sajma ujedno je najveće charter okupljanje u svijetu ove godine koje nije hibridno (online) već uživo. Ovakvo okupljanje doliči najznačajnijem nautičkom sajmu Hrvatske, kao vodeće charter zemlje svijeta. Organizira se danas i sutra kao dvodnevni poslovni događaj, ekskluzivno za yacht-charter industriju koji omogućuje pružateljima usluga čarter flote izravne susrete s agentima, brokerima i dobavljačima, a dodatno podržan aktivnim programom specijaliziranog čarter kongresa.

Foto: BBS

Već prije otvaranja Croatia Charter Expoa, u B2B online sustavu dogovoreno je i potvrđeno više od 450 sastanaka.  Ukupno 250 akreditiranih sudionika predstavljaju preko 100 tvrtki odnosno jacht charter kompanija i jacht charter agencija, te uslužnih servisa vezanih uz nautički charter. Uz domaće predstavnike okupljeni su i predstavnici iz 15 zemalja, odnosno  Austrije, Slovenije, Poljske, Belgije, Njemačke, Slovačke, Ujedinjenog Kraljevstva Velike Britanije i Sjeverne Irske, Francuske, Španjolske, Nizozemske, Švicarske, Ukrajine, Češke, Švedske i Turske.

Croatia Charter Expo-u pridružio se i međunarodni kongres  Udruge čarter agenata (Boat Charter Agency Association) sa preko 200 međunarodnih članova diljem Europe.

Foto: BBS

Nakon jučerašnjeg panela na temu Nacionalni plan oporavka i otpornosti 2021. – 2026. – prilika za rast i razvoj nautičkog turizma Hrvatske, nastavljen je i program 5. HGK Dana nautike održavanjem sjednica Udruženja pružatelja usluga smještaja na plovilima – charter,  te sjednica Udruženja marina HGK, a kongres nastavlja s radom i sutra.

Biograd Boat Showu, u optimističnom ozračju dobre nautičke sezone, nastavlja se do nedjelje 24. listopada.

Foto: BBS

D.G.

PROČITAJTE JOŠ:

Otvoren 23. Biograd Boat Show – Najveći nautički sajam u Srednjoj Europi
Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.