1 min. čitanja

U tijeku javna rasprava o Studiji prihvatljivosti uređenja obalnog pojasa u naselju Prožurska Luka, otok Mljet

U tijeku javna rasprava o Studiji prihvatljivosti uređenja obalnog pojasa u naselju Prožurska Luka, otok Mljet
Foto: Boris Kačan

POŽURSKA LUKA – Upravni odjel za zaštitu okoliša i komunalne poslove Dubrovačko-neretvanske županije obavještava zainteresiranu javnost da je u tijeku javna rasprava o Studiji Glavne ocjene prihvatljivosti zahvata za ekološku mrežu ‘Uređenje obalnog pojasa u naselju Prožurska Luka, otok Mljet’.

Javna rasprava, koja uključuje javni uvid i izlaganje Studije, traje od 7. listopada do 5. studenog. Uvid u Studiju je omogućen u službenim prostorijama Općine Mljet u Babinom Polju, Zabrežje 2, svakog radnog dana od 9 do 12 sati. Studija je objavljena i na internetskim stranicama Ministarstva gospodarstva i održivog razvoja.

Izgled postojeće rive – Foto: MINGOR

Javno izlaganje o Studiji će biti održano u petak, 22. listopada u 10 sati u Domu kulture Zabrežje u Babinom Polju, Zabrežje 47, uz primjenu protuepidemijskih mjera propisanih odlukama nadležnog Stožera civilne zaštite te preporukama i nalozima drugih nadležnih tijela.

Studija uređenja obalnog pojasa Prožurska luka

Mišljenja, prijedloge i primjedbe na Studiju javnost i zainteresirana javnost može upisati u knjigu primjedbi na mjestu javnog uvida u Studiju ili dostaviti Upravnom odjelu za zaštitu okoliša i komunalne poslove Dubrovačko-neretvanske županije, na adresu Vukovarska 16, Dubrovnik, u roku određenom za javnu raspravu.

D.G.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.