HRVATSKE PREMIJERE De Antonio D42 Open i Cranchi E26

Foto: Albert Yachts / Yacht centar Baotić

BIOGRAD NA MORU – I posljednjeg dana Biograd Boat Showa imamo što za pokazato. Izdvajamo dvije hrvatske premijere plovila dizajniranih u vintage stilu. 

De Antonio D42 Open

Od ovog proljeća Yacht centar Baotić d.o.o. postaje prvi službeni zastupnik za plovila De Antonio Yachts na području Hrvatske.  Kao službeni zastupnik De Antonio Yachts, Yacht centar Baotić brine o kupcima na teritoriju Njemačke, Austrije, Hrvatske i Slovenije. Ovaj brend plovila dizajniran je za sve ljubitelje mora koji traže uzbudljivo, moderno i luksuzno plovilo sportskog karaktera.

Foto: Yacht centar Baotić

Na Biograd Boat Showu 2021. premijerno će se prikazati model De Antonio D42 Open koji je pravo iznenađenje na moru te je svojim modernim dizajnom, svijetlim i tirkiznim bojama i snažnim motorima namijenjen upravo cruisingu po valama Mediterana. Već sami ulazak na brod je impresivan – vidite samo čiste površine za nesmetano kretanje po brodu, koje su raspoređene u tri zone: velika U-sofa s dva sklopljiva stola, skiperski dio s navigacijskim uređajima koji su pregledni i nadohvat ruke, a iza kojeg je dnevna kuhinja s dva hladnjaka, te pramčani lounge u kojem se možete ispružiti na tri velika i udobna ležaja.

Foto: Yacht centar Baotić

Zaobljeno i zatamnjeno staklo štiti od vjetra, a hard top se može električnim prekidačem izvući do polovine krmenog sunčališta. U interijeru dominira kombinacija svijetlog furnira i bijelih presvlaka, i odmah je vidljivo koliko se pri izradi posvetilo skladu boja, ali i završnoj obradi.

Cranchi E26

Dva nova Cranchijeva modela: E26 Classic i E26 Rider, oba duljine od 26 stopa s neobičnim značajkama, višenamjenskim proizvodima i prepoznatljivim dizajnom doživjet će svoju premijeru na ovogodišnjem Biograd Boat Showu.

Foto: Albert Yachts

E26 Classic je dnevni kruzer sportskog karaktera i jedinstvenog i sofisticiranog stila, u savršenoj ravnoteži između vintage stila i suvremenosti.

Foto: Albert Yachts

E26 Rider dolazi iz iste inspiracije, ali uspijeva još više iznenaditi zahvaljujući velikoj svestranosti. Ovaj bowrider s vanbrodskim motorom zapravo je izvrstan za jednodnevne izlete ili tendere: može biti oboje. Zbog toga ga je Cranchi odlučio nazvati luksuznim dnevnim tenderom.

Foto: Albert Yachts

Dizajn ova dva modela potpisuje Christian Grande, a odlikuju ga čiste, mekane i bitne linije. E26 Classic i Rider plemeniti su brodovi što se i očekivalo od brodogradilišta s važnom poviješću poput Cranchijeve. Istodobno izvode brodove izgrađene inovativnim proizvodnim metodama, kombinirajući mudro prirodne i tehnološke materijale. Brodovi su prikladni za plovidbu na obali i na moru i zahtijevaju minimalno održavanje, čak i nakon cijele sezone u moruFoto: Albert Yachts.

Foto: Albert Yachts

D.G.