1 min. čitanja

U ponedjeljak svi mogu besplatno u Nacionalni park Mljet

U ponedjeljak svi mogu besplatno u Nacionalni park Mljet
Foto: Boris Kačan / NP Mljet

MLJET – U ponedjeljak 25. listopada svi posjetitelji će moći besplatno posjetiti naše najstarije morsko zaštićeno područje, Nacionalni park Mljet!

– U ponedjeljak će i po posljednji put u ovoj godini pristati katamaran Krilo u luku Pomena te ovim putem pozivamo sve zainteresirane da nas posjete i pridruže nam se u besplatnom razgledu prirodnih i kulturnih ljepota s vodičima Parka. Svi posjetitelji željni rekreacije moći će provesti vrijeme u vožnji biciklom oko slanih jezera i drugim brojnim stazama po povoljnoj cijeni najma bicikli – pozivaju iz Nacionalnog parka.

Očekujemo lijep i sunčan jesenski dan i dobar odaziv brojnih posjetitelja, a posebno naših susjeda otočana koji planiraju svoj dolazak posljednjom katamaranskom linijom Krilo za otok Mljet u ovoj godini.

Prodajna mjesta Nacionalnog parka Mljet će biti otvorena do 31.10. te ce do tada biti i organiziran prijevoz solarnim brodovima po jezeru po trenutnom plovidbenom redu.

Posjetitelji će i nakon tog datuma i dalje moći uživati u prirodi Nacionalnog parka Mljet, sukladno ustaljenim pravilima korištenja i naputcima službe čuvara prirode na terenu.

Za grupe od minimalno 15 osoba koje bi željele posjetiti NP i u “zimskom” periodu i imati pratnju vodiča i korištenje broda na jezeru, potrebna je najava. Više informacija je dostupno kod službe turizma na tel. 020/744-041 radnim danom od 7-15 sati.

Sponzorirani sadržaj

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.