1 min. čitanja

Na čelo Splitske obale zasjeo dugogodišnji pomorac

Na čelo Splitske obale zasjeo dugogodišnji pomorac
Foto: Boris Kačan

Na moru je proveo punih 18 godina, oplovio je cijeli svijet, napredovao je do čina kapetana duge plovidbe, a početkom prosinca stupa na novu dužnost – glavnog i odgovornog u Splitskoj obali, gradskoj firmi koja je bila investitor izgradnje III. Faze Zapadne obale.

Donedavni pomorac Marijan Ciprijan, zbog želje da više vremena provodi sa svojom obitelji, pozdravio se s dugim plovidbama i svjetskim morima. Vidjevši javni natječaj za izbor direktora Trgovačkog društva Splitska obala d.o.o., ovaj rođeni Splićanin koji je odrastao u Pločama, odlučio se prijaviti na spomenutu funkciju.

Znao je, kaže, da se ovakvi poslovi obično dijele po stranačkom ključu, nerijetko i po kumsko-rođačkim vezama, no činjenica da je natječaj za poziciju direktora objavljen u javnom glasilu ulila mu je nadu da svima poznat modus operandi zapošljavanja na javnim funkcijama u Hrvatskoj ovdje ipak neće biti presudni faktor.

I ispalo je da nije, jer je Ciprijan postao novi direktor gradskog poduzeća na čije čelo stupa početkom prosinca.

Na pitanje kako on kao dugogodišnji pomorac može poboljšati rad Splitske obale, Ciprijan je za Slobodnu Dalmaciju rekao:

– Mislim da u Splitskoj obali mogu donijeti svoje iskustvo pomorca i rada na brodu u cilju unaprjeđenja poslovanja, racionalizacije i digitalizacije – kazao je novopečeni direktor.

K.B.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.