Načelnik općine Rogoznica iznenada podnio ostavku!

Foto: Facebook

ROGOZNICA – Nije dugo izdržao, jer je nakon svega šest mjeseci od preuzimanja dužnosti načelnika Općine Rogoznica, HDZ-ov kadar Marijo Mladinić odlučio podnijeti ostavku. 

Svoju iznenadnu odluku odlučio je pojasniti svojim sumještanima, pa njegovo pojašnjenje prenosimo u cijelosti:

– Dragi mještani općine Rogoznica,

Obavještavam Vas da nažalost dajem ostavku na mjesto Općinskog načelnika Općine Rogoznica. Razlozi za donošenje ovakve odluke su osobne prirode.

U funkciju općinskog načelnika sam ušao potpuno iskreno, sa punim srcem i željom da napravim mnogo dobroga za sve mještane naše općine. Nažalost, svaki od stotina problema s kojima sam se svakodnevno susretao primao sam k srcu što je s vremenom jako negativno djelovalo na mene, moje zdravlje, život, obitelj.

Uvijek sam nastojao svaki svoj posao dovršiti do kraja, ovaj put to nažalost neću moći izvršiti. Zahvalan sam svima koji su vjerovali u mene i davali mi podršku. Upravo zbog Vas mi je ova odluka toliko teška jer znam da neću opravdati povjerenje koje ste mi dali. Nadam se da ćete shvatiti moju situaciju i da mi nećete previše zamjeriti.

Općini Rogoznica ostajem na raspolaganju do dolaska povjerenika Vlade Republike Hrvatske.

Budućem vodstvu naše Općine želim mnogo sreće i uspjeha na dobrobit svih mještana općine Rogoznica – poručio je Marijo Mladinić.

Podsjetimo samo da se Rogoznica često povlači po medijima zbog devastacije pomorskog dobra, bespravnoj gradnji, smeću i zagađenju crnim jamama. Je li mladom HDZ-ovcu vođenje općine u kojoj vlada takav kaos ipak bio preveliki zalogaj ili pritisak, vjerojatno će pokazati vrijeme.

D.G.

PROČITAJTE JOŠ:

SLUČAJ SIČENICA Iz općine Rogoznica tvrde da u uvali više nema bespravne gradnje

GRADIT ĆE NEBODERE UZ MORE? Vijećnici općine Rogoznica dozvolili gradnju uz obalni pojas

ROGOZNICA Kontejneri nakrcani smećem završili u moru! Ima li kraja ljudskoj sebičnosti?