1 min. čitanja

Vozač sanitetskog vozila udario u zid nadvožnjaka i smrtno stradao 82-godišnjak

Vozač sanitetskog vozila udario u zid nadvožnjaka i smrtno stradao 82-godišnjak
Foto: GS / Ilustracija

ZEMUNIK GORNJI – Jučer, 13. studenog 2021. godine u 17.39 sati na DC-502 u Zemuniku Gornjem, dogodila se prometna nesreća u kojoj je smrtno stradala jedna osoba.

Prema rezultatima provedenog očevida, do prometne nesreće je došlo na način da je 55-godišnji hrvatski državljanin, upravljao sanitetskim vozilom zadarskih registarskih oznaka i kretao se iz smjera Zadra, kojom prilikom nije prilagodio brzinu kretanja vozila osobinama i stanju ceste te vremenskim neprilikama, uslijed čega gubi kontrolu nad upravljačem te vozilom prelazi u prometnu traku namijenjenu za promet vozila iz suprotnog smjera, nakon čega lijevom stranom vozila udara u zid nadvožnjaka, a potom i u kamen te se nastavlja  nekontrolirano kretati po zemljanoj površini gdje se zaustavlja.

Na mjestu događaja, smrtno je stradao 82-godišnjak, dok je 47-godišnja putnica, zbog zadobiveni ozljeda, kolima Hitne medicinske pomoći prevezena u Opću bolnicu Zadar. Vozač i treći putnik iz vozila, muška osoba u dobi od 40 godina, nisu ozlijeđeni.

Županijsko državno odvjetništvo u Zadru naložilo je provođenje obdukcije, a također će se obaviti i sve druge dokazne radnje kako bi se utvrdile sve okolnosti ove prometne nesreće.

D.G.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.