1 min. čitanja

U Senju na osobni automobil bačene dvije bombe

U Senju na osobni automobil bačene dvije bombe
Foto: Wikimedia

SENJ – Policijska postaja Senj zaprimila je 14. studenog u 22,21 sati dojavu da su u Senju na osobni automobil u vlasništvu 46-godišnjaka bačene eksplozivne naprave.

U događaju nema ozlijeđenih osoba, te se na mjestu događaja obavlja se očevid kojim rukovodi zamjenica općinske državne odvjetnice iz Rijeke.

Glasnogovornica PU ličko-senjske Maja Brozičević izjavila je Hini da vlasnik automobila “nije političar” te da za sada o uzrocima i motivima eksplozije ne može ništa više reći, prenosi N1.

– Navodno su na automobile bile bačene dvije bombe, no još se utvrđuje i vrsta eksplozije i vrsta moguće eksplozivne naprave, mogući počinioci, njihovi motivi i sve druge okolnosti – rekla je Brozičević.

Iz senjske Javne vatrogasne postrojbe doznaje se da vatrogasci nisu intervenirali, odnosno da se eksplozija nije razvila u požar, barem ne neki veći.

– Očito nije bilo potrebe za našom intervencijom, a sada još ne možemo započeti s nikakvim radnjama jer traje očevid – rekao je Hini zamjenik županijskog vatrogasnog zapovjednika Zvonimir Lončarić.

D.G.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.