Humanitarni lignjolov u Kaštelanskom zaljevu za pomoć teško ozlijeđenoj Kaštelanki

Foto: Studio Gabrić/Franjo Mlinac/Ilustracija

KAŠTEL STARI – Pomorski sportski klub Srdela iz Kaštel Starog uz pomoć TZ Kaštela, Grada Kaštela te Udruge HVIDRA Kaštela, u subotu, 27. studenog  organizira humanitarni lignjolov akvatoriju Kaštelanskog zaljeva.

Prijaviti se mogu svi koji vole ovu vrstu ribolova s važećom ribolovnom dozvolom. Svaka ekipa može imati dva natjecatelja, a kotizacija iznosi 100,00 kuna po osobi. U kotizaciju ulazi hrana i piće za natjecatelje , te majica i prigodni poklon.

Prijave se zaprimaju od 19. do 25.studenog, svaki dan od 18:00 do 20:00 sati, u prostorijama PSK Srdela. Ovogodišnji lignjolov je humanitarnog karaktera. Naime, okupljanje lignjolovaca je u 14:00 sati u portu u Kaštel Starom, nakon čega slijedi isplovljavanje u 15:00 sati, uz vatrogasne sirene. Dok su natjecatelji na moru , na portu će se odvijati natjecanje u kuhanju brujeta te bogata lutrija.

Prikupljena sredstva bit će donirana Darki Ljubenkov, Kaštelanki, koja je zadobila tešku ozljedu kralježnice te su potrebna dodatna sredstva za neurorehabilitaciju.

Povratak lignjolovaca je oko 20:00 sati, nakon čega slijedi vaganje ulova te proglašenje najboljih uz dodjelu nagrada. Natjecanje će se održati sukladno epidemiološkim mjerama.

Za dodatne informacije možete se obratiti na broj mob. 095 562 91 30.

D.G.