Humanitarni lignjolov za pomoć teško ozlijeđenoj Kaštelanki

Foto: Lignjolov i Peškafondo / Facebook / Ilustracija

Pomorski sportski klub Srdela iz Kaštel Starog uz pomoć TZ Kaštela, Grada Kaštela te Udruge HVIDRA Kaštela, u subotu, 27. studenog  organizira humanitarni lignjolov akvatoriju Kaštelanskog zaljeva. Sva novčana sredstva prikupljena na ovoj manifestaciji bit će donirana Kaštelanki Darki Ljubenkov radi pokrivanja troškova njene neurorehabilitacije nakon teške ozljede vratne kralježnice.

Na natjecanje prijaviti se mogu svi zaljubljenici u ovu vrstu ribolova s važećom ribolovnom dozvolom. Broj članova po ekipi su dva natjecatelja, kotizacija iznosi 100,00 kn po osobi, a obuhvaća hranu i piće za natjecatelje te majicu i prigodni poklon. Prijave traju do 25. studenog, svaki dan od 18:00 do 20:00 sati u prostorijama PŠK Srdela. Potrebne informacije se mogu dobiti na broj mobitela 095 562 91 30. Manifestacija će biti održana sukladno epidemiološkim mjerama.

Okupljanje ovog humanitarnog natjecanja je u 14:00 sati na portu u Kaštel Starom. Isplovljavanje uz zvuk vatrogasne sirene je u 15:00 sati. Povratak lignjolovaca je u 20:00 sati, nakon čega slijedi vaganje ulova kao i proglašenje najboljih uz dodjelu nagrada.

Dok su natjecatelji na moru, na portu će se organizirati natjecanje u kuhanju brujeta te lutrija bogatog nagradnog fonda. 

Organizator je osigurao slijedeće nagrade:

1.MJESTO – Sonder LOWRENCE ELITE FS 9 s mapom Jadrana  

2.MJESTO – Vanbrodski motoro  LEHR 2,5 KS LPG

3.MJESTO – Komplet ribolovnog pribora 

     Pored navedenog, dodijelit će se nagrade za najveću i najmanju ulovljenu lignju te za miss lignjolova.

     Prva nagrada iznimno bogate lutrije je GUMENJAK S ELEKTRIČNIM VANBRODSKIM MOTOROM.

Organizatori pozivaju sve zainteresirane lignjolovce kao i one koji se žele okušati u tome da se prijave čime će biti obogaćeni za novo iskustvo, poznanstva, dobru zabavu, a ujedno će napraviti dobro djelo.

I.B.

PROČITAJTE JOŠ:

Humanitarni lignjolov u Kaštelanskom zaljevu za pomoć teško ozlijeđenoj Kaštelanki