1 min. čitanja

UVIJEK ATRAKTIVNA Skokom u more Severina nas vratila u tople ljetne dane

UVIJEK ATRAKTIVNA Skokom u more Severina nas vratila u tople ljetne dane
Foto: Screenshot/Instagram

Stigli su sve tmurniji i hladniji dani pa se sa sjetom prisjećamo dugog toplog ljeta i brojnih ludosti koje sa sobom nose morske radosti. Jedna od onih koja uživa u morskim radostima i to rado dijeli sa svojim brojnim pratiteljima je i “morsko dite” Severina.

Poznata splitska pjevačica ljeto je provela na Jadranu, što je uredno dokumentirala i na svom Instagram profilu. Potkraj kolovoza objavila je dva videa iz Petrčana na kojima se vidi kako uživa u morskim radostima.

Dvije snimke stavila je u jednu objavu – na prvoj snimci Sevka se u bikiniju penje po drvetu, dok na drugoj  izvodi impresivan skok u more. Njezina objava prikupila je gotovo 70 tisuća lajkova, ali i pozitivne reakcije pratitelja.

– “Bravo, udaj se za mene”, “Majko mila, pa kao gimnastičarka na Olimpijskim igrama”, “Čudo od žene”, “Riba si i na suhom” – samo su neki od komentara na atraktivnu 49-godišnju pjevačicu koja je pokazala zavidnu figuru, mladenačku gipkost, ali i dječju razigranost, barem kada su u pitanju morske radosti.

J.K.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.