TZ Rijeka kreirala novi način prikupljanja dojmova turista o Rijeci i okolici

Foto: Rijeka.hr

RIJEKA – Kako bi saznali jesu li posjetitelji Rijeke i okolice zadovoljni turističkom ponudom, što im smeta te što bi voljeli promijeniti, Turistička zajednica Rijeke kreirala je prikupljanja podataka putem projekta Review Booster Pro.

Projekt Review Booster Pro ima za cilj anketirati ciljane goste koji koriste usluge Turističke zajednice u destinaciji, na moderan i siguran način. Ovaj projekt je nastavak istraživanja koji je Turistička zajednica grada Rijeke provodila duži niz godina, a u prilagođenom i sigurnom obliku nastavio se i sada uslijed situacije s pandemijom Covid-19, ističu u riječkoj Turističkoj zajednici.

Foto: Rijeka.hr

Review Booster Pro sastoji se od uređaja koji korisnicima omogućuje da odmah ili u njima prilagođenom vremenu dobiju informaciju o destinaciji i ostvare mogućnost da ostave komentar o tamošnjim uslugama. Korištenje uređaja je, kažu, lako – dovoljno je imati pametni telefon koji se prisloni na Review Booster Pro.

– Korištenjem NFC tehnologije ili skeniranjem QR koda koji se nalazi na uređaju Review Booster Pro, turisti mogu na najjednostavniji način ocijeniti uslugu Turističkog informativnog centra, ispuniti upitnik o zadovoljstvu turističkom destinacijom kao i pojedinim segmentima usluga u Rijeci te se dodatno informirati o turističkoj ponudi na mrežnim stranicama i društvenim mrežama. Ovo anketiranje provodit će se tijekom sljedeće godine u našem Turističkom informativnom centru i Info-punktu, kao i na drugim interesnim lokacijama koji su definirani – kažu u Turističkoj zajednici grada Rijeke.

J.K.