NAJVEĆA ČESTITKA Božićna i humanitarna akcija prikupljanja starog papira

Foto: Udruga Argonauta

MURTER – Murter će ovaj Božić imati najveću čestitku koja će, osim pozitivnog utjecaja na okoliš  imati i humanitarnu notu.

Već desetak godina, udruga Argonauta zajedno s OŠ Murterski škoji, Općinom Murter Kornati, Komunalnim poduzećem Murtela i TZ Murter-Kornati provodi akciju  prikupljanja starog papira koja uvijek potakne veliki interes i odličnu atmosferu u  Murteru. 

Zato se i ove godine pozivaju svi Murterini i Murterke, ali i ostali zainteresirani da se  pridruže akciji skupljanja što veće količine starog papira i donesu ga u petak, 17.12.  pokraj Tommija, iza skladišta Murtele.  

– Nakon što prikupimo papir složit ćemo od njega veliko božićno drvce i ovjekovječiti ga  fotografijom iz zraka sa sudionicima akcije. Zato papir koji se prikuplja treba biti složen  i zavezan u hrpe ili složen u kartonske kutije – poručuju iz Udruge Argonauta. 

Inače je ova akcija u proteklim godinama bila natjecateljskog tipa, no ove godine odlučeno je kako će biti humanitarnog karaktera pa će se prikupljena sredstva od  prodaje papira donirati za malu Kiaru. 

Organizatori pozivaju sve zainteresirane da se na ovoj akciji priključe u što većem broju i već danas krenu sakupljati papir jer najveći što znaš od papira bit će bor naš!