1 min. čitanja

OČIŠĆENA UVALA U MILNI: “Svako naše malo misto u dubini uvik čisto”

OČIŠĆENA UVALA U MILNI: “Svako naše malo misto u dubini uvik čisto”
Foto: Facebook

MILNA – Akcija čišćenja podmorja naziva “Svako naše malo misto u dubini uvik čisto” održana je u nedjelju 28.11.2021.g u milnarskoj uvali unatoč nepovoljnim vremenskim prilikama.

Organizatori akcije su Draulik Milna, Otok Brac i Turistička zajednica općine Milna. U akciji je sudjelovalo preko trideset volontera iz udruga Planinarsko društvo Profunda , HGSS- ispostava Brač , Udruga za prirodu, okoliš i održivi razvoj Sunce , Podvodno istraživački klub Mornar , HELP – Udruga za pomoć mladima , Pšrd Mrduja , te DVD Milna . Akciji su se odazvali i građani volonteri koji nisu članovi udruga i organizacija.

Foto: Facebook

Organizatori kažu da ih posebno veseli sudjelovanje djece u akciji, koja će, nadamo se, svijest o očuvanju prirode i zaštiti okoliša prenijeti novim generacijama koje će se možda bolje brinuti za naše prirodne resurse.

Foto: Facebook

– Zahvaljujemo svim građanima koji su se odazvali, ali i komunalnom poduzeću Meštralun na sudjelovanju u akciji , te Turisričkoj zajednici Splitsko-dalmatinske županije i Općini Milna na sufinanciranju ove akcije čišćenja podmorja – poručuju.

D.G.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.