KOBNO KRSTARENJE Mlađa žena pala s kruzera u more, u potragu se uključio i FBI

Foto: Screenshot/Youtube/ABC News

Trebalo je to biti obično trodnevno krstarenje od američkog Long Beacha do meksičke Ensenade, no putovanje se pretvorilo u krstarenje iz pakla, nakon što je, zasad neimenovana mlađa žena, usred noći pala s brodskog balkona u more. Prvih 30 sati potragu su provodile američka i meksička obalna straža, nakon čega se u cijelu priču uključio i FBI. 

Nesreća se prema informacijama istražitelja s kruzera Carnival Miracle dogodila u subotu oko 3 sata ujutro, 35 milja od meksičke obale. Žena u ranim 20-ima pala je s balkona svoje brodske sobe, što je navodno snimila i nadzorna kamera. Iako je brod odmah zaustavljen te je u područje pada uperen reflektor, ženi nije bilo traga.

U potragu su se odmah uključile američka i meksička obalna straža, no nakon više od 30 sati potrage nesretna putnica nije pronađena.

Slučaj je nakon toga preuzeo FBI s obzirom da su uočeni tragovi koji bi mogli ukazivati na kazneno djelo. Je li uistinu tako, tek se treba utvrditi. Jedan od putnika rekao je za ABC News kako je sigurnosna šipka, koja je dio pregrade između balkona na palubi, bila znatno oštećena.

Oglasila se i kompanija Carnival, koja je u šturom priopćenju izjavila kako su njihove misli uz putnicu i njezinu obitelj te da je njihova psihološka služba na raspolaganju.

K.B.