1 min. čitanja

MULTIMEDIJALNA BARIKADA Još jedna “inovacija” iz Sevida

MULTIMEDIJALNA BARIKADA Još jedna “inovacija” iz Sevida
Foto: Čitatelj

U Hrvatskoj smo se, nažalost nagledali barikada. Pamtimo ih doduše po zlu i svaka od njih ima zajedničko jedino to što netko na svoju ruku, protupravno, sprječava prolaz javnom prometnicom ili putem. Je li tako i u ovom slučaju ili se tek radi o imovinsko-pravnom sporu kojem se ne nazire kraj?

– No passaran!! Malo betona i TV, i put blokiran. Dobro je, baren može putnik namjernik pogledat seriju, Sabor, ilitiga dnevnik… – kazuje nam pomalo ironično čitatelj koji šalje ovu fotografiju, snimljenu na poljskom putu u naselju Sevid.

U Sevidu kao da se natječu u disciplini: “tko će luđe”, jer nije prvi put da iz ovog mjesta stižu “inovacije” koje, u najblažu ruku, graniče sa zdravom pameću. Podsjetimo na slučaj od ovog ljeta, kad je jedan pametnjaković pomislio da je pomorsko dobro njegovo vlasništvo, pa nakon što je izbetonirao ulaz u more, još je stepenice od inoxa zaključao kako ih nitko poslije njega ne bi koristio. Nešto malo prije toga još je jedna smješna slika stigla iz Sevida; ormar za struju netko je ukopao u plažu, tek metar od mora.

Ako nema reda, ljudi u neredu nalaze zabavu. Evo stoga još jedne u par mješalica betona, istovarenih nasred puta i jednom televizoru koji samo čeka da ga netko opet upotrijebi…

D.G.

BAHATLUK S PORUKOM Uništio pomorsko dobro, pa konstruirao stepenice kojima samo odabrani smiju u more
KOME SLUŽI? Ormar za struju u Sevidu zakopan na plaži, svega metar od mora
Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.