1 min. čitanja

Žestoka svađa između članova Udruge Stari pazar i zamjenika splitskog gradonačelnika – Stigla i policija

Žestoka svađa između članova Udruge Stari pazar i zamjenika splitskog gradonačelnika – Stigla i policija
Foto: Screenshot/Facebook/Dalmacijadanas

SPLIT – Nezadovoljni ishodom licitacija za poslovne prostore na Pazaru, članovi Udruge Stari pazar okupili su se jutros ispred zgrade splitske gradske uprave. Tvrde da sve što se događalo zadnjih 48 sati je obična laž u režiji aktualne gradske vlasti koja ih je, kažu, navukla na tanak led.

Nezadovoljni prodavači najavili su da oni od 1. siječnja ostaju na pozicijama u Hrvojevoj ulici bez obzira koju odluku donijela aktualna gradska vlast.

– Nitko nas ne pita kako je nama. Apeliram na sve vijećnike da nas podrže i da nam pomognu, jer ovo je otišlo jako daleko. Ne znamo što ćemo i kako ćemo, imamo ogromne probleme. Mislim da to neće završiti dobro – poručio je predstavnik prosvjednika.

Njihova konferencija za medije nije trajala ni 5 minuta kada je pred njih izašao zamjenik gradonačelnika Bojan Ivošević.

– Niste raspoloženi za razgovor s nama, a došli ste pred gradsku upravu – poručio im je Ivošević.

Nakon što im je Ivošević poručio da huškaju druge, krenula je žestoka svađa, ali i vrijeđanje.

– Nisam ti ja gospodin; Glupane jedan; Mi smo radnici, a ne političari; Gade šugavi, nama si došao pametovati; Smrade odvratni šugavi; Srami se – samo je dio epiteta kojima su prodavači iz Hrvojeve “počastili” Ivoševića koji im je rekao da potpiruju javnost ovakvim ispadima.

Članovi Udruge Stari pazar za sutra su najavili prosvjed ispred Ekonomskog fakulteta u Splitu kako bi izrazili nezadovoljstvo nastalom situacijom i odnosom gradske vlasti prema njima. Sutra je inače i sjednica Gradskog vijeća, a prodavači od vijećnika očekuju podršku.

Kako je izgledao verbalni sukob Ivoševića i prodavača iz Hrvojeve ulice pogledajte u videu kolega s portala Dalmacija danas.

J.K.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.