Najava božićnog ribolova FALA TI MORE u Sutivanu

Foto: SRK Kalamuc Sutivan

SUTIVAN – Sportsko ribolovni klub KALAMUC iz Sutivana prvu godinu svoga uspješnoga rada u najvećoj mjeri posvećenog mladim članovima završava organizacijom atraktivnog natjecanja za sve uzraste.

U petak ujutro s početkom u 8 sati kreće program revijalnog natjecanja: Božićnog ribolova iz barke lijepog imena FALA TI MORE!

Okupljanje je u 8 na stivanskoj rivi ispred Kavanjinovih dvora gdje se zaprimaju prijave ekipa za natjecanje koje starta u 8.30 i traje do 11 sati.

Nakon povratka brodica u luku održat će se vaganje i bodovanje ulova te podjela nagrada uz prigodnu zakusku na stivanskom božićnom kantunu. Detaljne propozicije možete pronaći na FB stranici SRK Kalamuc i na plakatu u prilogu, uglavnom natjecanje je otvoreno za sve dobne skupine i sve udičarske alate uz poštivanje propozicija natjecanja, posebno dozvoljene veličine riba koje se prijavljuju kao ulov!

Sva djeca sudionici koja ne budu u brodovima mogu za vrijeme natjecanja loviti s obale, a za sve svoje juniore klub je pripremio i prigodne poklone koji će se dijeliti nakon natjecanja.

– Očekuje nas lijepo druženje i zabavno natjecanje a nadamo se i povoljno vrijeme. Kiše se ne bojimo a stivanski akvatorij je prilično zaklonjen od juga tako da pozivamo sve raspoložene ribolovce da nam se pridruže sutra u Stivanu! – poručuju organizatori.