1 min. čitanja

Najava božićnog ribolova FALA TI MORE u Sutivanu

Najava božićnog ribolova FALA TI MORE u Sutivanu
Foto: SRK Kalamuc Sutivan

SUTIVAN – Sportsko ribolovni klub KALAMUC iz Sutivana prvu godinu svoga uspješnoga rada u najvećoj mjeri posvećenog mladim članovima završava organizacijom atraktivnog natjecanja za sve uzraste.

U petak ujutro s početkom u 8 sati kreće program revijalnog natjecanja: Božićnog ribolova iz barke lijepog imena FALA TI MORE!

Okupljanje je u 8 na stivanskoj rivi ispred Kavanjinovih dvora gdje se zaprimaju prijave ekipa za natjecanje koje starta u 8.30 i traje do 11 sati.

Nakon povratka brodica u luku održat će se vaganje i bodovanje ulova te podjela nagrada uz prigodnu zakusku na stivanskom božićnom kantunu. Detaljne propozicije možete pronaći na FB stranici SRK Kalamuc i na plakatu u prilogu, uglavnom natjecanje je otvoreno za sve dobne skupine i sve udičarske alate uz poštivanje propozicija natjecanja, posebno dozvoljene veličine riba koje se prijavljuju kao ulov!

Sva djeca sudionici koja ne budu u brodovima mogu za vrijeme natjecanja loviti s obale, a za sve svoje juniore klub je pripremio i prigodne poklone koji će se dijeliti nakon natjecanja.

– Očekuje nas lijepo druženje i zabavno natjecanje a nadamo se i povoljno vrijeme. Kiše se ne bojimo a stivanski akvatorij je prilično zaklonjen od juga tako da pozivamo sve raspoložene ribolovce da nam se pridruže sutra u Stivanu! – poručuju organizatori.

I.B.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.