Muškarac u Pagu se odbio alkotestirati, prijetio policajcima, pa je priveden

Foto: Google Street View / Screenshot / Ilustracija

PAG – Policijski službenici Policijske postaje Pag dovršili su kriminalističko istraživanje nad muškom osobom u dobi od 38 godina, kojeg se sumnjiči za prijetnju i prekršaje. 

Naime,  23. prosinca oko 01.00 sati u Pagu policijski službenici su prilikom kontrole prometa zaustavili osobno vozilo zadarskih registarskih oznaka kojom prilikom  38-godišnji vozač, na zahtjev policijskih službenika odbio je dati dokumente te je odbio ponuđeno alkotestiranje, nakon čega se pokušao udaljiti.  Uz uporabu sredstava prisile, vozač je spriječen u bijegu te priveden u službene prostorije, a prilikom postupanja vrijeđao je i omalovažavao policijske službenike te im uputio prijetnje.

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja, protiv osumnjičenika, nadležnom državnom odvjetništvu se podnosi kaznena prijava zbog Prijetnje.                   

Zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama i Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, uz Optužni prijedlog jučer je prepraćen na Prekršajni odjel Općinskog suda u Zadru.

D.G.

PROČITAJTE JOŠ: