1 min. čitanja

TZ Općine Orebić lansirala novu web stranicu

TZ Općine Orebić lansirala novu web stranicu
Foto: DNŽ

OREBIĆ – Turistička zajednica Općine Orebić predstavila je novu, poboljšanu web stranicu na hrvatskom, engleskom, njemačkom i poljskom jeziku.

Borba za svakog gosta i ove će godine biti prioritet mnogim turističkim mjestima na našoj obali. TZ Općine Orebić krenula je u akciju redizajniranjem web stranice koja je za razliku od prijašnje bogatija sadržajem. Uz to, stranici je povećana brzina učitavanja, pojednostavljena je navigacija, a prilagođena je i internet tražilicama.

Foto: TZ Orebić

– Web stranicu smo osmislili i dizajnirali kako bi na najbolji mogući način prezentirali ponudu Orebića i Pelješca i prilagodili je potrebama suvremenih putnika koji s minimalnim brojem klikova žele doznati što više o destinaciji – kazao je Ivan Ivušić, predstavnik tvrtke Mint Media koja je izradila novu web stranicu.

Stranica je prevedena na tri jezika – engleski, njemački i poljski, a na njoj je integrirana i interaktivna karta brdsko biciklističkih i planinarskih puteva. Posebno su naglašene outdoor aktivnosti poput windsurfinga, brdskog biciklizma i planinarenja, te smještaja, gastronomije i, naravno, vinarstva, kao i Integralno upravljanje kvalitetom (IQM Destination) kojim se ističe najkvalitetnija ponuda u destinaciji, priopćili su iz TZ Orebić.

– Cilj nam je putem web stranice gosta čim bolje informirati o ponudi našeg kraja, a web ćemo još dodatno proširiti s povijesnim sadržajem te smo već počeli s prikupljanjem zanimljivih informacija u suradnji s Pomorskim muzejom u Orebiću – istaknuo je Marko Galiot, voditelj destinacijskog menadžmenta TZ Općine Orebić.

Nova web stranicu možete pogledati OVDJE.

J.K.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.