1 min. čitanja

BURA OTEŽAVA PROMET – U prekidu trajektna linija Sumartin-Makarska

BURA OTEŽAVA PROMET – U prekidu trajektna linija Sumartin-Makarska
Foto: Youtube / Screenshot

Mjestimični udari bure 35-55 čvorova, oslabit će poslijepodne na sjevernom Jadranu, navečer i na dijelu srednjeg. Na južnom Jadranu još ponegdje neverini, stoji u upozorenju Državnog hidrometeorološkog zavoda za pomorce i nautičare.

Hrvatski autoklub javlja da je prekidu trajektna linija 638 Sumartin-Makarska.  Trajekt na liniji 532 Šibenik – Kaprije – Žirije ne pristaje u luci Žirije.

Zbog jakog vjetra na dubrovačkom mostu, dionici državne ceste DC1 Udbina-Klapavice, Jadranskoj magistrali (DC8) između Bakra i Karlobaga i lokalnoj cesti LC58107 Križišće-Kraljevica zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle (I.skupina), a na Jadranskoj magistrali (DC8) između Karlobaga i Svete Marije Magdalene dodatno je zabrana za dostavna i vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I. i II.skupina).

Jak vjetar usporava promet na autocesti A1 Zagreb-Split-Ploče između vijadukta Božići i tunela Bristovac i na autocesti A6 Rijeka-Zagreb između Kikovice i tunela Tuhobić. Vozi se uz ograničenje brzine, no autoceste su otvorene za sve skupine vozila.

Zbog radova u Klis Kosi do 22. siječnja zatvorena je lokalna cesta LC67075 Solin – Klis. Obilazak je ŽC6253 “Stara Kliška cesta”.

D.G.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.