1 min. čitanja

Prijave na studij „Menadžment kamping resorta“ otvorene do kraja siječnja

Prijave na studij „Menadžment kamping resorta“ otvorene do kraja siječnja
Foto: KUH

OPATIJA – Globalni turistički trendovi ka povećanoj kvaliteti smještaja u kampovima, aktivnostima na otvorenom i slobodi kretanja i boravka u destinaciji, uvjetuju transformaciju kampova u kamping resorte.

Program “Menadžment kamping resorta” razvijen je da bi polaznicima omogućio učenje i svladavanje specifičnih znanja iz područja suvremene kamping usluge. Nakon završenog programa polaznici će moći preuzeti odgovornosti za pružanje složenije kamping usluge te izgraditi poduzetničke sposobnosti izgradnje i vođenja kampa.

Foto: KUH

Stečena znanja i kompetencije doprinijet će razvoju ukupne kamping ponude u pravcu kvalitetne diferencijacije i specijalizacije, čime se u cjelini ostvaruje značajna konkurentska prednost Hrvatske kamping usluge na Mediteranu.

Program Menadžment kamping resorta provodi Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu iz Opatije, uz podršku Kamping udruženja Hrvatske, a organizatori kažu da je ovo prvi specijalizirani program cjeloživotnog obrazovanja iz kamping menadžmenta u Hrvatskoj i jedan od izuzetno rijetkih obrazovnih modula u Europi.

Foto: KUH

Kao poticaj za traženjem izvrsnosti i davanja doprinosa razvoju kampinga i samih djelatnika, KUH će najboljeg polaznika nagraditi besplatnim vikend boravkom u mobilnoj kućici u nekom od hrvatskih kampova.

Prijave su otvorene do kraja siječnja, a više o ovom studiju možete doznati OVDJE.

I.B.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.