1 min. čitanja

Preminuo Siniša Cvitanović, tehničar HRT-a u Zadru i jedriličar na dasci

Preminuo Siniša Cvitanović, tehničar HRT-a u Zadru i jedriličar na dasci
Foto: Facebook

ZADAR – U 50. godini preminuo je, Siniša Cvitanović, voditelj tehnike objedinjenog centra HRT-a Zadar, objavio je Radio Zadar.

– Duboko nas je potresla vijest da naš kolega Siniša Cvitanović više nije među nama i da više nikad neće doći na svoje radno mjesto i sjesti za svoj stol u sobi za tehniku i dogovoriti sa svojim kolegama TV snimanja. Danas se u HRT Centru u Zadar radi u tišini i boli, objavili su njegove kolege s HRT Zadar.

Siniša je na HRT-u stalno zaposlen od 2003. godine, najprije u tadašnjem HTV Studiju Zadar kao tehničar, a zatim i kao voditelj tehnike objedinjenog centra HRT-a Zadar. Kroz svoju dvadesetogodišnju karijeru vodio je i najsloženije tehničke operacije opremanja i koordiniranja.

Prije mjesec dana hospitaliziran je u zadarskoj Općoj bolnici, no bolest je bila neumoljiva te je Cvitanović preminuo u nedjelju poslijepodne.

Od kolege Cvitanovića oprašta se i njegov klub jedrenja na dasci Bibinje.

“Nažalost danas nas je napustio naš Siniša Cvitanović, jedan od pionira i začetnika zadarske surf scene. Cvite, bodri na nas odozgor a mi čemo te se uvijek sjećati i surfati onako kako si nas znao savjetovati. Hvala ti na prijateljstvu i počivao u miru”, napisali su u objavi.Obitelji i kolegama u ime redakcije Morski HR izražavamo najdublju sućut…

D.G.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.