1 min. čitanja

Dalmatinska obala na popisu najljepših svjetskih destinacija za medeni mjesec u 2022. godini

Dalmatinska obala na popisu najljepših svjetskih destinacija za medeni mjesec u 2022. godini
Foto: Boris Kačan

Vjenčano putovanje trebalo bi biti jedno od onih posebnijih s vašim partnerom, partnericom. Nakon vjenčanja koje ste pomno planirali mjesecima ili godinama, zasluženi odmor nakon je zasigurno sve što vam treba, a ima li boljeg poteza da se zajedno, kao bračni par otisnete na kakvu daleku, a možda i tek nekoliko kilometara udaljenu destinaciju. Ako ste u skupini onih koji to upravo planiraju, onda će vas zanimati kako je online portal Big 7 Travel napravio popis od top 15 svjetskih destinacija za medeni mjesec u 2022. godini, a na njemu se našla i Hrvatska.

Na 13. mjesto tako su uvrstili Dalmaciju, točnije njezinu obalu. Pišu kako je Hrvatska jedna prekrasna europska zemlja s neodoljivom obalom i šarmantnim otocima za istraživanje, kao i većih gradova, prenosi Super1.

Dodaju i kako je Hrvatska destinacija kao iz bajke te mjesto gdje ćete imati prilike vidjeti najljepše panorame, doživjeti sjajnu gastronomiju i ono najvažnije, opustiti se.

Osim dalmatinskih gradova na obali, sugeriraju Hvar, Dubrovnik, ali i Vis i Korčulu koje svakako treba posjetiti. Inače, na prvom mjestu našla se regija New England u SAD-u, slijedi je Grčka pa onda Zanzibar.

Cijeli popis možete pogledati OVDJE.

I.B.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.