1 min. čitanja

Primorsko-goranska županija u povodu Valentinova raspisala zanimljiv natječaj

Primorsko-goranska županija u povodu Valentinova raspisala zanimljiv natječaj
Foto: Pixabay/Ilustracija

RIJEKA – Bliži se Valentinovo pa je Primorsko-goranska županija osmislila zanimljiv natječaj za djecu od 7 do 12 godina starosti.

Riječ je o nagradnom natječaju pod nazivom “Ana i Petar zaljubljeni par” u sklopu projekta “Putovima Frankopana, a gdje se pozivaju najmlađi prijatelji Rute, inspirirani ljubavnom pričom Ane Katarine Frankopan i Petra Zrinskoga, da pošalju svoja ljubavna pisma posvećena posebnim osobama.

Za oproštajno pismo Petra Zrinskoga voljenoj supruzi Ani Katarini kažu da je među najljepšim i najintimnijim pismima ikada napisanim na hrvatskome jeziku, a njihova ljubavna priča vječiti je izvor inspiracije.

Nagradni natječaj traje do 10. veljače 2022. godine do 12:00 sati, a ljubavna pisma je potrebno dostaviti e-poštom na adresu info@frankopani.eu. Želja je da se djeca prisjete svoje prve simpatije, prve ljubavi, odnosno osjećaja zaljubljenosti.

Nagradu, frankopansku tortu DeliciAna dobit će jedna djevojčica i jedan dječak. Pobjednici će biti objavljeni na Dan zaljubljenih, 14. veljače 2022. godine na Facebooku Primorsko-goranske županije, koja ovim putem poziva sve osnovne škole i pojedince s područja županije da se uključe u ovaj nagradni natječaj.

K.B.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.