1 min. čitanja

MLJET ĆE BITI SIGURNIJI Dogovorena stalna prisutnost policije na otoku tijekom ljetnih mjeseci

MLJET ĆE BITI SIGURNIJI Dogovorena stalna prisutnost policije na otoku tijekom ljetnih mjeseci
Foto: MUP

STON/MLJET – Načelnik Policijske postaje Ston Hrvoje Franković sa svojima suradnicima održao je sastanak s načelnikom Općine Mljet Đivom Marketom, ravnateljem Nacionalnog parka Mljet Ivanom Sršenom i njihovim suradnicima. Na sastanku je dogovorena stalna prisutnost policije tijekom ljetnih mjeseci i pojačane preventivne aktivnosti usmjerene na prevenciju biciklista

Na sastanku je dogovoreno da se tijekom naredne turističke sezone na Mljetu uspostavi  prostorija Policijske postaje Ston kako bi se na taj način osigurala stalna prisutnost policijskih službenika na otoku, a intencija je da se s takvom praksom nastavi i tijekom zimskih mjeseci.

Spomenuta policijska prostorija bi bila locirana u Babinom Polju.

Osim spomenutog, na sastanku je naglašena i važnost preventivnih aktivnosti policije, prije svega sigurnosti u prometu, s naglaskom na sigurnost biciklista, koji su sve brojnija skupina  sudionika u prometu, naročito ljeti.

U tom smislu planirano je predstavljanje informativnog letka kojim će biciklistima na jednom mjestu biti dostupni savjeti o sigurnom načinu vožnje, ali i o kaznenim odredbama vezanim za njihovo nepridržavanje.

D.G.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.