Planirate pokrenuti kulturni program? Javite se Nacionalnom parku Mljet

Foto: NP Mljet

MLJET – Turistička zajednica Mljet i Javna ustanova NP Mljet pozivaju sve koji planiraju ovog ljeta organizirati kulturne događaje na Odisejevom otoku, da im se svojim programima, kako bi iste mogli promovirati kroz godišnji kalendar događanja. 

U pozivu stoji da pravo podnošenja prijava imaju sve registrirane udruge građana, ustanove u kulturi, samostalni umjetnici, fizičke osobe, kulturno-umjetničke organizacije ili drugi predlagatelji, koji mogu jamčiti da će osigurati izvođenje ponuđenog programa prema usvojenom rokovniku i pravilima struke, a što će se utvrditi pojedinačnim rasporednom u zajedničkoj publikaciji – promotivnom materijalu.

Radi što bolje pripreme i organizacije te izrade zajedničke prezentacije potrebno je da se prijedlozi svih programa i događanja dostave najkasnije do 30.travnja. Prijave dostavljene poslije navedenog roka neće se razmatrati niti uvrstiti u programe koji će biti zajednički objavljeni.

Svi zainteresirani mogu se Turističkoj zajednici ili Nacionalnom parku, na čijim web stranicama možere preuzeti odgovarajuće obrasce za prijavu svog kulturnog programa.

Detalje javnog poziva možete pronaći OVDJE.

J.K.