1 min. čitanja

Prerušeni u policajce opljačkali ured trajektne kompanije

Prerušeni u policajce opljačkali ured trajektne kompanije
Foto: Anek.gr

Šest zasad nepoznatih pljačkaša prerušenih u policajce upali su u nedjelju navečer u ured grčke trajektne kompanije Anek u gradu Pireju te uz prijetnju oružjem opljačkali poslovnicu. Još se ne zna koji iznos su ukrali.

Razbojnici su prerušeni u policajce s teškim naoružanjem upali u poslovnicu Aneka u Pireju u nedjelju oko 22:15 sati. Djelatnike koji su se u tom trenutku nalazili u uredu su zavezali, nakon čega su provalili u sef i ukrali zasad nepoznatu količinu novca.

Priopćenjem se oglasila i središnjica kompanije Anek.

– U povodu oružane pljačke koja se dogodila večeras, u poslovnicama naše tvrtke u Akti Miaouli u Pireju, želimo obavijestiti javnost i brojnu obitelj naših zaposlenika, da su svi zaposlenici koji su u trenutku pljačke bili u uredu, dobrog zdravlja i na sigurnom. Naša tvrtka blisko surađuje s vlastima, pružajući sve informacije koje će doprinijeti uhićenju kriminalaca – napisali su službenom priopćenju.

Prema pisanju grčkih medija, pljačkaši su još uvijek u bijegu.

Anek Lines upravlja s nekoliko ro/pax trajekata koji povezuju Italiju, kopnenu Grčku i grčke otoke. Kompanija bi uskoro mogla biti preuzeta od strane konkurentske grupe Attica Group, koja plovi na sličnim rutama.

K.B.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.