1 min. čitanja

Kristijan Pavić ostaje na čelu ACI-ja – Imenovani novi članovi Uprave

Kristijan Pavić ostaje na čelu ACI-ja – Imenovani novi članovi Uprave
Foto: ACI

Danas je na sjednici Nadzornog odbora tvrtke ACI d.d. prihvaćen prijedlog Vlade Republike Hrvatske o imenovanju novih članova Uprave. Prema usvojenom prijedlogu, dosadašnji direktor ACI-ja, Kristijan Pavić nastavit će obnašati ovu dužnost u novom mandatu od četiri godine, u kojem će mu se pridružiti bivši ministar turizma Ivan Herak te bivši kandidat za gradonačelnika Rijeke, Josip Ostrogović.

– Unatoč izazovima koje je donijela pandemija koronavirusa, iza ACI-ja je iznimno uspješan period u kojem se etablirao kao inovator, predvodnik razvoja nautičkog turizma i nautičkih trendova na Jadranu. To prvenstveno potvrđuju izuzetni poslovni rezultati, ali i razni infrastrukturni projekti poput rekonstrukcije ACI marine Dubrovnik i ACI marine Korčula, izgradnje i rekonstrukcije najluksuznije hrvatske marine s prestižnih pet sidara – ACI marine Rovinj i ostvarenja koncesije za uspostavu buduće ACI marine Rijeka u Porto Barošu te brojne druge strateške investicije u izvrsnost infrastrukture i usluge. ACI je i značajno proširio svoj portfelj usluga za što je najbolji primjer projekt ACI Sail s flotom od šest luksuznih jedrilica i jedinstvenim trening centrom u Splitu – pohvalili su se iz ACI-ja.

– U ime Uprave ACI-ja zahvaljujem Vladi Republike Hrvatske na ukazanome povjerenju i suradnji s ciljem daljnjeg jačanja konkurentnosti naše zemlje. Svi naši strateški planovi, operativni napori i ključne investicije prvenstveno su usmjerene na pozicioniranje naše zemlje kao nautičke velesile i jednog od najrelevantnijih turističkih aktera, ne samo na Mediteranu, nego i u svijetu – poručio je Kristijan Pavić.

I.B.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.