Nakon što je izbačen s broda, javio se Pernar: “Kad neka osoba odbije seks…”

Foto: Youtube / Screenshot

Sapunica s pokušajem mornarskog života Ivana Pernara završila se nakon nekoliko tjedana, po svemu sudeći, mučenja u odnosima sa skipericom Lexi koja ga je primila na svoju jedrilicu.

Žena ga je jučer odlučila izbaciti uz poduže pojašnjenje u kojem ne štedi grube riječi prema njemu, pa je bivšeg hrvatskog saborskog zastupnika opisala kao “rasista i sociopata, ovisnika o internetu koji nema mornarske krvi”.

Ivan Pernar se izgleda teško miri s porazom, pa je danas na Facebook stranici i to, ni manje ni više, nego svoje političke stranke napisao podulje opravdanje o odnosima sa svojom bivšom učiteljicom jedrenja, koje je najbolje da pročitate sami:

“U životu ćete često naići na love – hate odnose, oni se najčešće pojavljuju kada neka osoba odbije seksualno nametljivo ponašanje druge osobe.

Često puta sam vidio kako neki dečko pristupa nekoj djevojci, a ona ga odbija. Potom za nju govori da je kurva i sve najgore.

A zašto je ona sve najgore? Zato jer ga je odbila, do tada je bila predmet interesa i željena.

Nekada ćete naići i na obratnu situaciju, imate debelu muškobanjastu ženu od 50-ak godina koja seksualno nastupa spram mlađeg i zgodnog muškarca. Govori mu da joj fali seksa, da joj se sad je*e, da nije dugo, da bi danas baš htjela ku*ac i slično.

Ako ju muškarac izignorira, onda kaže da će se napiti da se opusti i da kad se napije da nije baš svoja.

Onda dođe do tog muškarca na krevet, unese mu se u lice očekujući da će on povući neki korak, a on joj mrtav hladan kaže da ga ne zanima.

Kao što pretpostavljate, taj tada postaje sve najgore i imaju potrebu ogovarati ga. Jeste se sreli ikad s takvom situacijom?

Po mom sudu, smatram da muškarac ili žena koji s toliko gorčine pljuju po drugoj osobi koja im ništa nažao nije učinila imaju prvenstveno problema u svojoj glavi, da su neostvarene ličnosti i da svoje komplekse liječe na drugima.

Ako se pitati kako prepoznati takve poremećene ličnosti, samo ih slušajte što govore o drugim osobama koje su sretale kroz život.

Kada poslušate sve optužbe, ogovaranja i sipanje gorčine na dugi niz ljudi koji nemaju ništa zajedničko jedni s drugima i da im je jedina poveznica to što su imali priliku naletit na tu osobu, jasno vam je na koga ste naišli.

Te osobe će dakako uvijek govoriti da su usamljene, pune ljubavi, empatije i o sebi govoriti u superlativima.

One su najbolje, ali osobe koje su ranije sretale u životu su bile najgore i – zato su same.

Jadne one, nisu imale sreće. Ne znam je li itko imao iskustva s takvim osobama, ali ako jest znam da dok ovo čitate vam dođe da se nasmijete jer situacija u stvari jest smiješna.

Također, jedan od glavnih načina da prepoznate takve lažne osobe je da uočite kontradikcije u njihovim izjavama.

Zamislite npr., da netko za vas kaže da ste rekli da susjed tijekom berbe nije pobrao sve jabuke u voćnjaku (a trebao je), a u isto vrijeme kaže da ste mu rekli i da susjed nije brao jabuke i da berbe nije bilo.

Kako je moguće tvrditi dvije kontradiktorne stvari? Zar jedna izjava ne isključuje drugu?

Kad biste to čuli, biste li se nasmijali na to što osoba ne vidi očite kontradikcije u onome što govori ili biste raspravljali o njenim tvrdnjama.

Naravno, postoji i još jedna opcija, a ta je da ju ta osoba dobro zajebava jer kuži da ima posla s luđakom.

Međutim, kome to možete objasniti? Samo onima koji su sreli tu osobu, drugima to ne možete objasniti jer naprosto ne znaju kakva je ta osoba niti pozadinu cijele priče.

Nemojte nikad hejtat druge niti uzimat k srcu ono što vaši hejteri za vas govore.

Živite svoj život, vodite svoju priču, oni neka mrze vi volite sebe i svoje”, napisao je Pernar o sapunici sa svojom skipericom.

I.B.

PROČITAJTE JOŠ:

Skiperica izbacila Pernara s jedrilice: “Osim što nema mornarske krvi u sebi, on je rasist i sociopat!”