1 min. čitanja

VELIKA INVESTICIJA Đoković gradi kompleks od 300 milijuna eura na Jadranu?

VELIKA INVESTICIJA Đoković gradi kompleks od 300 milijuna eura na Jadranu?
Foto: Twitter / Ilustracija

Nakon skandala u Australiji i deportacije iz zemlje Novaka Đokovića prošlo je preko mjesec dana, ali je srpski tenisač i dalje broj jedan tema svjetskih medija.

Napokon se obratio javnosti u velikom intervjuu za BBC u kojem je pričao o svemu što se dogodilo. Otkrio je što ga je najviše povrijedilo, je li pratio finale Australian Opena i planira li se cijepiti. Novak i njegovi stavovi i dalje su tema broj jedan u svijetu sporta, prenosi Net.hr.

On se trenutno nalazi u Dubaiju gdje će u ponedjeljak odigrati svoj prvi meč u 2022. godini, a crnogorski mediji pišu o planovima Novaka u Budvi.

Kako prenose tamošnje Vijesti, navodno je Đoković zainteresiran za kupovinu zemljišta, na kojem bi uz podršku investicijskog fonda izgradio kompleks od 300 milijuna eura.

Prenose kako bi Đoković uz pomoć fonda iz Ujedinjenih Arapskih Emirata izgradio veliki golf teren. Cijeli kompleks imao bi i hotelski sadržaj, a crnogorski list tvrdi kako im je više izvora potvrdilo da je u pitanju projekt u koji bi se uložilo 300 milijuna eura.

Dodali su kako je Đoković, kada je bio u Crnoj Gori krajem siječnja, imao sastanke s organizacijom Jaz – Mrčevo polje, kako bi se uvjerio u puni potencijal lokacije.

Ipak, ističu kako na spomenutoj lokaciji postoje određeni imovinsko-pravni problemi.

D.G.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.